top of page
  • SeriAlex

Veep - O super actrita intr-o super comedie!

Comedy | TV Series (2012– ) - 8.2*imdb

Stars: Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Anna Chlumsky

Daca ai vazut Seinfeld atunci cu siguranta o stii pe Elaine, fosta gagica a lui Jerry Seinfeld. Julia Louis-Dreyfus a dovedit ca poate rezista si in afara universului Seinfeld, jucand extraordinar rolul Selinei Meyer, intr-unul dintre cele mai tari seriale de comedie.

Serialul urmărește viața personală și cariera politică al Selinei Meyer (Julia Louis-Dreyfus), vicepreședinte și mai târziu președinte al Statelor Unite. Seria a fost creată de scriitorul scoțian Armando Iannucci si este o adaptare a sitcom-ului britanic The Thick of It.

In cei sase ani de la premiera, Veep a reusit sa adune 6 nominalizari la Globul de Aur si a castigat 5 premii Prime Time Emmy Awards pentru cel mai bun serial de comedie.

In rolurile principale: Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld, Enough Said) castigatoare a Globului de Aur - 1994 pentru rolul Elaine din "Seinfeld". Langa ea il gasim pe Tony Hale (Arrested Development), castigator a doua premii Emmy pentru rolul din Veep si pe Anna Chlumsky, actrita americana de 38 de ani care a strans in cariera ei 5 nominalizari la Prime Time Emmy Awards.

Serialul poate fi vazut pe HBO Go sau aici

(up)

193 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page