top of page
  • SeriAlex

Person of Interest - Un serial pe care n-ai voie sa-l ratezi.

Action, Crime, Drama | TV Series (2011–2016) - 8.5*imdb

Stars: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman

Person of Interest nu mi-a placut de la inceput si asta pentru ca n-am fost niciodata un fan Jim Caviezel. L-am vazut prima data in Passion of Christ in regia lui Mel Gibson, jucand foarte convingtor un rol de imagine. Ne-am mai intalnit in Contele de Monte Cristo, si The Prisonier si cam atat. a durat prietenia noastra.

L-am regasit cativa ani mai tarziu in Person of Interest, intr-un interesant rol de ex killer pensionat. Era cu totul alt Jim, mai imprevizibil si mai misterios si asta m-a determinat sa-i mai acord o sansa. Eram curios sa vad daca antipatia mea inexplicabla avea sa se pastreze si dupa acest serial.

Dupa cateva episoade eram la fel de suparati, in schimb atentia mi-a fost deviata catre personajul Finch, un enigmatic om de afaceri, computerist si inventator al unui sistem de supraveghere universal, menit sa anticipeze situatile critice.

Ideea m-a dus imediat catre Minority Report cu Tom Cruise, film care mi-a placut si care semana foarte mult cu ce vedeam aici. Pe masura ce serialul avansa, Finch - computeristul, ma fascina din ce in ce mai mult, iar scenariul desi asemanator, curgea pe alt fagas, mult mai interesant si mai surprinzator. Perechea Finch/Resse se dezvolta impetuos, iar serialul incepea sa-si arate adevaratul potential undeva de pe la sezonul 2.

Concluzia... Person Of interest m-a cucerit episod cu episod, saptamana de saptamana si a devenit unul dintre serialele mele preferate. Il recomand cu toata inima.

In rolurile principale: Jim Caviezel (Passion of Christ, The prisonier), Michael Emerson (Lost, The Arrow) si Kevin Chapman (Sneaky Pete, Rescue Me)

(up)

2.638 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page