top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

HBO ne face un cadou surpriza. Serialul Euphoria se intoarce cu doua episoade specialeDesi sezonul 2 este inca la mare distanta de noi, HBO ne face o super supriza la inceput de iarna si difuzeaza Euphoria Special - doua episoade menite sa acopere decalajul destul de mare dintre sezoane.

Episoadele speciale de Crăciun continua povestea din primul sezon al Euphoriei, încheiat cu Rue (Zendaya) suferind o recidivă după ce a consumat cocaină atunci când prietena ei Jules (Hunter Schafer) a părăsit-o.

In primul episod al specialului de Craciun o intalnim pe Rue contemplandu-si viața alaturi de cu Ali (Colman Domingo), un tanar pe care l-a cunoscut la Narcotics Anonymous.

Serialul Euphoria a fost unul dintre marile succese TV de anul trecut, apreciat indeosebi de catre tineri. Din pacate sezonul 2 a fost pus pe hold din cauza pandemiei si inca nu se stie cand o sa apara (daca o sa mai apara). Cert e ca pandemia a facur ravagii in cast-ul acestui serial iar filmarile pentru sezonul 2 nici macar nu au inceput. Daca e sa fim optimisti cred ca ne putem astepta la sezonul doi, undeva la inceputul lui 2022.

Pentru a acoperi acest gol, HBO ne face un cadou special si difuzeaza aceste doua episoade bridge ca sa nu murim de dor până atunci.

255 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page