top of page
  • SeriAlex

Lucifer - Un serial al dracu de misto!

Crime, Drama, Fantasy | TV Series (2015– ) - 8.2*IMDb

Stars: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro

In 2013 aparea Lucifer, un serial inspirat din benzile made by Marvel & Friends. Lordul Intunericului si al infernului de nepatruns se cobora pe pamant in hainele unui smecher de bulevard, posesor de puteri paranormale, ochi rosii si proprietar de bar de noapte.

Dracul zilelor noastre nu are nici coarne si nici colti sau pelerina. Nu sta in infern si nici nu mesteca prin cazane de smoala. Black Lordul modern are patratele pe burta si pectorali gen Schwarzenegger, se plimba intr-o super masina, poarta cele mai tari costume si le rupe pe shoturile de whisky in barul de lux pe care il detine pe pamant.

Ca orice Lucifer premiant, la bratul lui gasesti numai femei super tari la care noi muritorii de rand nici nu visam. Dar ce fata n-ar vrea sa fie gagica lui Dracu? Dupa o noapte cu Intunericitul trebuie sa fie super tare sa poti pune o poza pe Insta cu textul "Azi noapte m-am f... in draci!"

Cu toate ca e cel mai tare din parcare si nimic nu pare sa-l deranjeze, Lucifer Morningstar, eroul nostru, a facut o pasiune stranie in a prinde hoti. Ii place sa colaboreze underground cu politia orasului si sa de-a o gheara de ajutor atunci cand detectivii se impiedica de vreun caz mai dificil. Avem asadar un cop story cu un drac de politist!

Serialul a ajuns la sesonul 4 si Netflix l-a urcat pe tot ca nu cumva sa scapam vreun episod. Dragul de el, ce grija are de noi!

In rolurile principale: Tom Ellis pe care il stim din Rush sau Miranda, Lauren German (Chicago PD, Hawai 5.0) si Kevin Alejandro pe care l-am mai vazut un True Blood sau Arrow.

132 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page