top of page
  • SeriAlex

ARROW - You have failed this City!

Stars: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey

Daca esti fan seriale cu eroi si nu l-ai vazut inca pe Arrow atunci... trebuie sa-l vezi.

"Sagetel" este un serial cu supereroi a cărui poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen , un tip plin de bani care naufragieaza pe o insulă pustie din Pacific. Dupa 5 ani de solitudine, (timp in care s-a intalnit cu Tom Hanks) tanarul sageata este găsit, şi se întoarce în oraşul natal Starling City unde imbraca haina unui justitiar, hotarat sa-i pedepseasca pe toti cei care au incalcat legea si au scapat basma curata .

Arrow e un serial pe care il urmaresc cu placere. E misto, e lejer si te tine in priza 45 de minute. Povestea a ajuns la sezonul 7 (o tona de episoade) timp in care Sagetica le-a facut de toate. S-a batut dar a luat si bataie, s-a angajat dar a fost dat afara, a intrat in politica dar s-a plictisit de administratie publica, a fost si spion, si mercenar si luptator undercover. Are super skills-uri, da bine cu pumul si trage bine cu arcul are ochi verzi si lipici la femei. E prieten bun cu Flash, cu Supergirl si cu gasca din Legends of Tommorow. Serialul are toate atributele unui film de actiune bun care te tine prins pana la sfarsitul episodului. Merita incercat.

In rolul lui Sagetel il gasim pe Stephen Amell, un actor canadian care a mai jucat in Private Practice, un spin off dupa Greys Anatomy. Langa el o gasim pe Katie Casiddy pe care am mai vazut-o in Melrose Place sau Gossip Girls si pe David Ramsey pe care il stim din Outlaw sau Dexter.

Serialul poate fi vazut pe Netflix sau aici

121 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page