top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Your Honor - Serialul fenomen al acestui sfarsit de an

Rar se întâmplă să recomand un serial după primul episod. De obicei stau 4 - 5 episoade (un sezon, doua, dacă e nevoie) până să mă apuc să scriu ceva. Povestea celor de la SHO a avut acel ”ceva” caracteristic serialelor foarte bune, care m-a cucerit de la primele imagini, pentru ca sfârşitul primului episod sa ma gasească fără replică, ţintuit de scaun cu respiraţia tăiată privind in gol un ecran negru.

Episodul doi mi-a întărit convingerea că mă uit la cel mai bun serial al acestui sfârşit de an, iar povestea judecătorului pus în faţa unei dificile situaţii de viaţă, exprimată simplu, fără farafastâcuri emoţionale şi artificii cinematografice, m-a pus în faţa unei întrebări grele - Ce aş fi făcut eu în locul lui? Cum aş fi reacţionat?.

Serialul ”Your Honor” cu Brian Cranston în rolul principal este un thriller/dramă a cărui acţiune penetrează toate straturile societății din Chicago. Serialul îl urmărește pe fiul unui judecător cu greutate care este implicat într-un tragic accident de maşină. La scurt timp după aceea,” tânărul” descoperă că victima este fiul unui notoriu interlop al oraşului ceea ce complică lucrurile într-un mod total neaşteptat. Evident, în joc intră și bătrânul ”judge” care află de isprava lui fii-su și de aici încolo apar problemele de conștiință cu toate implicaţiile emoţionale aferente.

În două cuvinte, serialul Your Honor trebuie văzut. Am atâtea atâtea argumente pro vizionare incît dacă le-aș înșira ar părea advertorial sau cel puţin din cale afară de părtinitor. Contra nu am nimic, nici măcar asemănarea cu serialul Defending Jacob Cu Chris Evans în rolul principal, care foloseşte cam aceiaşi reţeta.

Serialul se poate vedea aici


Your Honor


2020 - Crime, Drama, Thriller - 8.6 * IMDb

Stars: Bryan Cranston, Hunter Doohan, Michael Stuhlbarg
Pro

Un serial care te cucereste de la primul episod. Scenariu foarte bun, imagine si actori .


Contra

Nimic

2.182 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page