top of page
  • SeriAlex

HIP HOP Evolution - Cheloo, ia d-aici si-nghite!

Documentary , Music | TV Mini-Series (2016– ) -8.3* IMDb

Serialul este un fel de manual de istorie al Hip hop-ului, Cum au aparut primii rapperi, cine au fost pionierii si de ce fenomenul era exclusiv de culoare neagra. Care sunt regulile de baza si ce nu ai voie sa faci daca vrei sa fi rapper.

foto: Shadow_Master - Cinemagia

Tot uitandu-ma la serialul asta, gandul m-a dus la Cheloo, rapperul romanesc cu sictirul tatuat pe fata, si mi-am adus aminte ca l-am vazut de multe ori in juriul unor concursuri unde nu are ce sa caute. IUmor e unul dintre ele. Omul se crede atat de "bun" incat jurizeaza orice concurs dupa niste criterii numai de el stiute si din pacate apare la televizor mai mult decat prevede legea. Singurul lui criteriu de selectie este "asa vrea p... mea" si atunci cand nu intelege ceva, zice ca nu-i place si incepe sa o de-a balarii in stilul hip hop. Din pacate sunt multe lucrui pe care nu le intelege. Umorul si bunul simt sunt numai doua din ele.

Chelu se crede atotstiutorul hip hop-ului, judecatorul si calaul rapperilor din Romania. Ciumec, sictirit si plin de basini, toate ii put, nimic nu-i place, toti sunt niste prosti si idioti care il fac pe el The Big C, sa-si piarda timpul.

Lui ii dedic aceast serial despre fenomenul Hip Hop cu dedicatia: Ia d-aici frate, uite cu ce se mananca treaba asta cu rappul. Read and weap and learn!

Serialul se poate vedea pe Netflix. Chelu nu stiu unde se poate vedea!

70 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page