top of page
  • SeriAlex

Me, me, me...

Numele meu este Alex și sunt dependent de seriale. Știu că sună ca o prezentare gen Alcolicii Anonimi dar mai simplu de atât nu am cum sa o dau.

Mă uit la seriale TV, de cate ori am ocazia fără o preferință anume. Mă uit noaptea pentru că e liniște, pentru că îmi place, și pentru că mă rupe de realitatea care mă înconjoara.

Am vazut zeci - sute de seriale, . Primul meu film a fost The X Files, care mi-a placut asa de mult incat l-am mai vazut de cateva ori tras pe dvd-uri. Anii de ucenicie mi i-am facut cu Married with children, Seinfed, sau MASH pentru ca sa ulterior devin serialist patimas cu Stargate SG-1, unul dintre cele mai bune seriale pe care le am vazut.

Au urmat altele si altele, si uite asa am strans la centura sute de seriale. Pot spune acum dupa 20 de la primul meu serial ca am devenit cunoscator in meseria asta si pot sa miros in doua trei episoade daca un serial e bun sau nu.

Am descoperit însă că nu îmi place să fiu singur, și deaceea vreau să călătorești cu mine, cititorule, vreau să vedem si sa povestim impreuna serialele care ne plac.

Încă o dată, Numele meu este SeriAlex și hai sa vorbim despre seriale.

16 afișări
bottom of page