top of page
  • SeriAlex

AXN face o surpriză telespectatorilor din Romania și difuzează sezonul doi din L.A Finest


La doar cateva zile de la lansarea oficiala din SUA, AXN face o surpriza telespectatorilor din Romania si difuzeaza sezonul doi din serialul Detectivele din L.A. (L.A.’s Finest), cu Jessica Alba (Sin City) și Gabrielle Union (Bad Boys II) în rolurile principale, la scurt timp după premiera din SUA

Drama de acțiune „Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) face parte din universul francizei de succes „Băieți răi” (Bad Boys), creată de Jerry Bruckheimer, și urmărește povestea lui Syd Burnett și a noii sale partenere, Nancy McKenna, care sunt mereu pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles.

În debutul noului sezon, relația dintre cele două eroine este mult mai puternică, fiind unite de toate experiențele pe care le-au trăit împreună. în momentul în care o legendă din Koreatown este ucisă, întreaga comunitate se revoltă și vrea răspunsuri și pedepsirea celui vinovat. Syd și McKenna trebuie să treacă peste problemele personale și, alături de întreaga echipă LAPD, pornesc în căutarea responsabililor înainte de a fi prea târziu. Însă atunci când amintirile legate de experiența trăită in Irak o copleșesc pe Nancy, Syd trebuie să intervină pentru a nu periclita misiunea.

Orlando Jones (American Gods) și Kelly Rowland (fosta membră Destiny’s Child) se alătură distribuției în sezonul doi, alături de Jessica Alba, Gabrielle Union, Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin.

“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits).

Sezonul doi care are 13 episoade a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 9 septembrie 2020.

Etichete:

361 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page