top of page
  • SeriAlex

Suspect  de Corona virus, serialul The Undoing cu Nicole Kidman a fost bagat in carantina pana in to


Nicole Kidman - Undoing

Luna mai este super încărcată cu seriale şi de aceea data de 10 era notata la mine în calendar cu două mari X-uri. Era ziua în care mă întâlneam cu ”The Undoing”, serialul cu Nicole Kidman şi Hugh Grant pe care abia aşteptam să îl văd. Al doilea X al zilei îi aparţinea lui Mark Ruffalo cu al său I Know This Much Îs True, un serial interesant în care actorul din Avengers joacă un dublu rol.

Serialistic vorbind aveam numai motive de bucurie, dar... Vine data de 10, trece data de 10, vine data de 11 şi nici urmă de Undoing, Ce s-a întâmplat cu el?

Cu câteva zile înainte de data premierei, începe să circule un zvon precum că serialul, programat pentru 10 mai a fost eliminat din programul de primăvară al HBO din motive de Corona virus. Într-o declarație pentru presă, un reprezentant HBO confirmă zvonul „În lumina evenimentelor actuale, premiera serialului The Undoing va fi amânată până în toamnă!”

Thrillerul în șase episoade cu Nicole Kidman şi Hugh Grant, aşteptat de milioane de fani a fost băgat în carantină până în noiembrie.

Bazat pe romanul cu acelaşi nume al lui Jean Hanff Korelitz, The Undoing este povestea unui cuplu a cărui viață idilică este perturbată de „o moarte violentă și un lanț de revelații teribile”, după logoul oficial al seriei. Rămasă singura în urma unui scandal public uriaş și îngrozită de felul în care ea nu a reușit să asculte propriile sfaturi, Grace Fraser trebuie să demonteze o viață și să creeze alta pentru copilul și familia ei.

55 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page