top of page
  • SeriAlex

Defending Jacob - Captain America strikes again!


Am fost mega surprins să-l văd pe celebrul Captain America jucând într-o dramă de televiziune. Cu un background dedicat filmelor de lung metraj, Chris Evans se poate considera un nou venit în lumea televiziunii. In 20 de ani de cariera actorul a bifat o singură apariţie în mini seria Opposite Sex, o comedie în opt episoade care a rulat acum 19 de ani În orice caz, cariera fulminantă a Americanului în costum de căpitan a început, se pare, cu un serial tv, de unde putem trage concluzia că şcoala de televiziune scoate elevi din ce în ce mai buni. Anul 2020 îi aduce lui Chris Evans un rol principal într-o dramă despre un procuror care descoperă că fiul său ar putea fi implicat într-o crimă violentă. Situaţia se complică mai mult în momentul în care tânărul procuror este tentat să obstrucţioneze justiţia şi să devieze anchetă pentru a-şi salva fiul de la o posibilă condamnare. Mini seria, o adaptare pentru televiziune a nuvelei cu acelaşi nume a lui William Landay, se vrea o poveste poliţista cu accente dramatice care te agata din prima. Scenariul, bine scris, nu iese din tiparele genului, dar aduce în fata telespectatorului o poveste interesantă şi destul de bine fracţionata dovedind că cei de la Apple TV+, producătorii serialului, sunt adevăraţi profesionişti capabili să-şi joace inteligent toate atuurile pe care le au în mână.

Serialul aduce pe ici pe colo cu Sinnner, frumoasă poveste poliţista cu Jessica Biel şi Bill Pulman în rolurile principale şi puţin cu Broadchurch ceea ce e lucru bun pentru că amândouă seriale au fost apreciate de public.

Cat despre Chris Evans, nu pot avea decât cuvinte de semilauda (dacă s-a inventat aşa ceva) în sensul că joacă,” fair and square” adică corect, fără sughiţuri sau blank-uri în interpretare. Nu e nici cel mai senzaţional rol al lui dar nici cel mai slab.

Alături de e el o găsim pe Michelle Dockery, o actriţă din Marea Britanie care a strălucit în Downtown Abbey, jucând un rol de compoziţie care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune. Alături de ai avem doi actori grei: Cherryl Jones, o actriţă polivalenta care are în buzunar două premii Emmy şi celebrul JK Simons actor mândru posesor de Oscar primit pentru prestaţia uimitoare din Wiplash. Îl rolul lui Jacob, pustiului vinovat de tot acest balamuc l-am găsit pe Jaeden Martell un tânăr actor pe care l-am mai văzut în the Book of Henry jucând alături de Naomi Watts.

Defending Jacob Ups & Downs

Pro: Scenariu, imagine şi actori în special Michelle Dockery Contra: Serialul tinde să se lălăie, iar unele episoade sunt lipsite de substanţă.

Etichete:

419 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page