top of page
  • SeriAlex

Amazing Stories - Dylan OBrien, asa cum nu l-ai vazut niciodata!

Action, Adventure, Drama | TV Series (2020– ) - 7.8 * IMDb

Stars: Dylan O'Brien, Victoria Pedretti, Micah Stock

Am văzut primul episod al acestui serial produs de Steven Spielberg şi gândul mi-a zburat încet şi sigur către un film din adolescenţă care m-a impresionat atât de mult încât l-am văzut de 4 ori.”Somewhere în time” sau ”Undeva, cândva” în traducere românească este o emoţionantă poveste de dragoste cu un tânăr care reuşeşte la un moment dat să se întoarcă în timp doar pentru a-si gasi iubirea vieţii. Recomand acest film din toată inima, oricărei persoane care a gustat la un moment dat din minunatul pahar cu nectar al dragostei.

Revenind la povestea lui Steven Spielberg, acest prim episod al seriei pe care o păstoreşte cu dibăcie şi pricepere se vrea un remember a celebrului film cu Jane Seymour şi Christopher Reeve. Episodul pilot este o frumoasă poveste de dragoste în care doi oameni frumoşi se întâlnesc, se îndrăgostesc şi se despart, într-un tăvălug emoţionant al timpului şi al minunilor pe care numai dragostea este capabilă să le facă. Nu vreau să vă spun despre ce e vorba, pentru că estre prea frumos ca să nu descoperiţi singuri

Dacă seria produsă de Spielberg merge pe drumul pornit în acest prim episod nu pot să spun decât că Amazing Stories, serialul din curtea celor de la Apple TV+ va fi una dintre cele mai reuşite poveştii SF din ultimii ani. Mă bucur încă o dată că mi-am făcut timp pentru aceasta mini serie, pentru că mi-a arătat că încă se pot face filme de substanţă, că încă există scenarişti care preiau o idei ”banale” şi le transformă în poveşti emoţionante numai bune de văzut la televizor în serile în care oboseala, stresul, nervii sau vartejul vietii cotidiene ne inundă sufletele.

Serialul se poate vedea pe AppleTV+ sau aici.

229 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page