Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Spinning Out - Telenovelă pe gheață!

January 8, 2020

 

Drama, Sport | TV Series (2020– ) - 8.0*IMDb

Stars: Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields

      Spinnng Out este o frumoasă poveste despre ambiţie, dăruire şi teama. Aflată la început de carieră, tânăra patinatoare Kat Baker suferă un tragic accident în timpul unei competiţii, accidentare care lăsa în urma sechele emoţionale majore. Hotărâtă să renunţe la cariera de patinatoare, Kat mai încearcă o dată să-şi înfrângă frică şi demonii interiori şi face pereche pe gheaţă cu un tânăr patinator bogat,  dornic de faimă şi  strașnic iubitor de femei. Doar că nimic nu e ceea ce pare şi tânăra Kat va afla ca drumul catre olimpiadă este mai greu decat isi imagina.

     Povestea este emoţionantă la început şi recunosc că serialul m-a prins repede, trăgându-mă de mână către un binge nocturn. Câteva episoade mai tarziu,  m-am trezit in fata unei telenovele pe gheata cu pasiune, dragoste, tradari si evident intrigi la purtator.   Merită văzut pentru poveste, decoruri de iarnă şi fete frumoase. Cred ca nota de pe IMDb e cam mare pentru ce oferă, dar in orice caz Spinning Out ramane o recomandare adresata in special pasionatilor de soap opera lacrimogen.
     În rolul principal am găsit-o pe Kaya Scodelario, o actriţă britanică cu sânge brazilian pe care am mai văzut-o în serialul Skins şi în franciza Maze Runner. Alături de ea am găsit-o pe January Jones, o frumoasă actriţă pe care am mai văzut-o în Mad Man sau în The Politician. Botezată după un personaj de film, Mrs. Jones este o actriţă în venele căreia curge sânge de 5 naţionalităţi: ceha, daneză, scoţiană, engleză şi germana. Frumoasa actriţă de 41 de ani a fost nominalizata de două ori la Globul de aur pentru rolul din Mad Man. În Spinning Out, January Jones joacă rolul unei femei ce suferă de o tulburare  bipolara, fosta patinatoare de perfomanță şi mama a două fete care ar face orice ca fata ei cea mică să ajungă la olimpiadă.
     Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

 

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.