top of page
  • SeriAlex

Sezonul 2019 din viața noastră s-a terminat, începe sezonul 2020


Privind în urmă pot spune că 2019 a fost un an destul de bun în materie de seriale TV. Am avut producții noi care au reuşit să ne impresioneze, am avut continuări care s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor şi am avut dezamăgiri pe care, din fericire, le-am depăşit repede, repede. Am râs în hohote şi am plâns cu lacrimi grele alături de personajele noastre preferate, am descoperit lumi şi orizonturi noi, toate strânse în simple poveşti de televiziune menite să ne ofere experienţe cinematografice inedite. Pot spune, acum la final, că am avut un an frumos. Mulţumesc celor care au făcut posibil acest lucru!

Răsfoind calendarul serialistic al lunilor ce urmează pot spune că 2020 se anunţă foarte interesant. Avem jucători noi care trebuie să demonstreze mai întâi de toate că merită să le acordăm timpul nostru şi avem streameri consacraţi care se lupta pentru un loc mai bun în inimile noastre. Lor (tuturor) le mulţumesc pentru spectacolul cinematografic pe care l-au oferit anul ăsta şi le urez să aibă idei cel puţin la fel de bune şi în anul ce vine.

Totodată, am o urare pe care vreau să le-o fac oamenilor harnici şi talentaţi din spatele televizoarelor ”Dragilor, mă bucur că existaţi în viaţa noastră, voi ne faceţi zilele mai însorite şi nopţile mai luminoase şi pentru asta vă mulţumesc din toată inima”

Acestea fiind spune, Serialex vă urează un an nou plin de bucurie şi ne vedem la anul!

Etichete:

38 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page