top of page
  • SeriAlex

The Witcher - Henry Cavill de la Superman la Geralt of Rivia

Action, Adventure, Drama | TV Series (2019– ) - 9,5 *IMDb

Stars: Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey

In sfârșit a dat Domnul și a apărut The Witcher, mult aşteptată şi mult trâmbiţata producţie a celor de la Netflix, menită (spun producătorii în şoaptă) să umple golul lăsat de Game of Thrones. Creat pe acelaşi eşafodaj artistic şi conceptual, Vrăjitorul este un action/aventure cu mult sânge în scenariu în care urmărim povestea lui Geralt of Rivia un vânător de recompense medieval în călătoria lui prin lume în căutarea monştrilor de tot felul. The Witcher este povestea a trei destine care se întrepătrund în întinderea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui într-o lume în care binele și răul nu sunt ușor de identificat.

Cu o poveste cam încâlcita şi cu un script uşor ezitant, povestea medieval-fantastica a celor de la Netflix promite totuşi o experienţă cinematografică super interesantă chiar dacă uneori te cam pierzi printre personaje şi intrigi.

În rolul principal l-am găsit pe Henry Cavill aka Superman, aici cu părul alb şi cu o nouă freza (mult mai mişto) dar cu aceiaşi muşchi bine lucraţi şi cu aceleaşi tehnici de bătaie care l-ar face invidioas şi pe Chuch Noris. Alături de el îi găsim pe Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) în rolul lui Yennefer și Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

196 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page