Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

The Witcher - Henry Cavill de la Superman la Geralt of Rivia

December 20, 2019

Action, Adventure, Drama | TV Series (2019– ) - 9,5 *IMDb

Stars: Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey

      In sfârșit a dat Domnul și a apărut The Witcher, mult aşteptată şi mult trâmbiţata producţie a celor de la Netflix, menită (spun producătorii în şoaptă) să umple golul lăsat de Game of Thrones. Creat pe acelaşi eşafodaj artistic şi conceptual, Vrăjitorul este un action/aventure cu mult sânge în scenariu în care urmărim povestea lui Geralt of Rivia un vânător de recompense medieval în călătoria lui prin lume în căutarea monştrilor de tot felul. The Witcher este povestea a trei destine care se întrepătrund în întinderea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui într-o lume în care  binele și răul nu sunt ușor de identificat.

     Cu o poveste cam încâlcita şi cu un script uşor ezitant, povestea medieval-fantastica a celor de la Netflix promite totuşi o experienţă cinematografică super interesantă chiar dacă uneori te cam pierzi printre personaje şi intrigi.

     În rolul principal l-am găsit pe Henry Cavill aka Superman, aici cu părul alb şi cu o nouă freza (mult mai mişto) dar cu aceiaşi muşchi bine lucraţi şi cu aceleaşi tehnici de bătaie care l-ar face invidioas şi pe Chuch Noris. Alături de el îi găsim pe Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) în rolul lui Yennefer și Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.