Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

American Gods - Foarte bun dacă iti place genul!

December 13, 2019

Drama, Fantasy, Mystery | TV Series (2017– ) - 7.9 * IMDb

Stars: Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover

 

    American Gods - Zeii Americani este un serial bazat pe bestseller-ul internațional tradus în peste 30 de limbi, cu același nume, scris de Neil Gaiman în 2001, 

    Producția celor de la Starz ne spune povestea lui Shadow Moon, un afroamerican taciturn care se întâlnește cu Dl. Miercuri la scurt timp după ce iese din pușcărie. Shadow Moon acceptă propunerea misteriosului domn Miercuri să devină bodyguardul lui reuşind astfel să intre într-un conflict dintre Vechii Zei și Noii Zei din care habar nu are cum să iasă. 
    Ca și romanul, serialul este un amestec de artefacte americane, fantasy și alte elemente de mitologie antică și modernă, adica un talmeș balmeș care se vrea interesant.  
    Dacă îţi place genul action/horror cu siguranţă o să-ţi placă şi acest serial. Dacă eşti fan SF-uri complicate,  o să te prindă. Dacă nu eşti în copacul filmelor ciudat-fantastice mai bine stai acasă pentru că prea mult sânge şi bătaie dăunează grav sănătăţii.
    În rolurile principale: Ricky Whittle un actor pe care l-am descoperit în “The 100”, Ian McShane pe care îl ştim din “John Wick: Capitolul 2 si GoT şi Emily Browning o actriţă din noua generaţie pe care am mai văzut-o în Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite sau în serialul Aventura. La un moment dat apare în scenă şi Gillian Anderson celebra actriţa pe care o ştim din mega serialul Dosarele X. Super tare!

     Serialul se poate vedea pe Amazon,  AXN sau aici

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.