Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Limetown - Jessica Biel isi confirma statutul de Thriller-Lady castigat cu rolul din The Sinner

October 18, 2019

Crime | TV Series (2019– ) - 7.2* IMDb

Stars: Jessica Biel, Stanley Tucci, Omar Elba

      Facebook Watch este ”personaj” relativ nou in peisajul streamerilor de continut. Axat in special pe sport si reality show,  FbW si-a obisnuit clientii cu talk-show-uri si docuserii despre sport, incercand periodic sa scoata capul din anonimat cu cate o ”teen drama” de genul The Birch sau The five points, seriale fara prea mari pretentii, dar destul de apreciate de young generation.

     Toamna asta, insa, FbW s-a decis sa joace o carte mare si a aruncat-o in arena leilor pe Jessica Biel  intr-un serial semipolitist despre ancheta unui jurnalist de radio privind disparitia cetatenilor unui orasel din America.

    Povestea din Limetown are ritm si in primul rand are suspance, lucru  pe care l-am simtit dupa primele minute. Tensiunea specifica genului este dozata inteligent, putin cate putin amplificandu-se catre sfarsitul episoadelor intr-o tehnica cunoscuta de click-bait folosita cu succes de catre producatorii de seriale.

     Dupa primul episod, gandul m-a dus catre Castle Rock, alt serial de atmosfera bine facut si bine jucat. Asemanarile dintre cele doua seriale sunt evidente, jurnalistul din Limetowm este inlocuit de avocatul din Castle Rock, ambele personaje fiind in cautarea unor raspunsuri greu de gasit. 

     Pe Jessica Biel am regasit-o intr-o forma de zile mari, la fel de  misterioasa si greu de ghicit, ceea ce mi-a confirmat ca drumul inceput de ea in The Sinner este unul  bine ales, autostrada creativa  pe care circula cu lejeritate la viteza maxima. Se vede ca se simte bine in roluri cu incarcaturi emotionala mare si ultimile prestatii dovedesc ca stapaneste cu maiestrie arta suspance-ului. As fi chiar tentat sa o compar  Sigourney Weaver, regina suspanceului  extraterestru, dar parca nu m-as hazarda... 

     Overall, tentativa celor e la Facebook Watch de a intra in liga superioara a creatorilor de seriale s-a dovedit a fi o reusita, iar alegerea celebrei actite poate fi cheia portilor marilor stadioane. Serialul pare sa fi tras lozul castigator si daca se pastreaza in trendul primelor episoade este posibil sa-l vedem incununat cu ceva premii. 

     Alaturi de Jessica Biel l-am gasit-o pe Stanley Tucci, intr-un reusit rol de completare si pe Omar Alba  un actor promitator, aflat la primele incercari in televiziune.

     Serialul se poate vedea pe Facebook Watch sau aici. 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.