top of page
  • SeriAlex

Batwoman - Trebuie să fi super fan al liliacului ca să-ți placă acest serial!

Action, Adventure, Crime | TV Series (2019– )

Stars: Ruby Rose, Meagan Tandy, Camrus Johnson

Trebuie sa spun din capul locului ca sunt fan seriale cu eroi. Imi place Flash, Arrow, Daredevil si Jesica Jones. Sunt un mare fan al serialului Gotham si nu pentru ca mi-ar placea Batman in mod special. Am avut supriza sa gasesc in acest film despre inceputurile povestii cu lilieci, cateva personaje care m-au placut la maxim, mai mult de atat, am gasit cativa actori pe care i-as pune lejer pe orice lista cu nominalizati la Globul de aur sau Prime Time. Unul dintre ei este Robin Lord Taylor un super actor care il joaca pe Oswald Cobblepot (Pinguin) si altul este Cory Michael Smith, nimeni altul decat Ed Nigma aka The Riddler. Pe restul va invit sa-i descoperiti singuri...

Revenind la Batwoman, spuneam ca trebuie sa fii super mega fan ca sa-ti placa aceast serial. Primului episod, care trebuia sa fie si cel mai bun, incepe slab si se termina la fel. Povestea este monotona si usor de anticipat iar actorii joaca indecis si ezitant. Am avut la un moment dat senzatia ca nu si-a invatat bine replcile si joaca din ce isi aduc aminte.

Personajele sunt stangace si caraghioase si vor sa aduca pe undeva cu originalele atat de cunoscute dar nu prea le iese. De fapt avem un serial Batman cu gagici - Batman este Batwoman, Joker este Alice, Alfred este un pusti care seamana cu Kunta Kinte iar detectivul Gordon, este un particular proprietar de firma de securitate.

Evident, avem si LGBT bagat cu furca, ca sa nu uitam cumva ca exista. Norocul acestui serial este Ruby Rose (Batwoman), o actrita foarte frumoasa care din cand in cand iti mai aduc aminte ca te uiti la un film cu eroi. In rest, D-zeu cu mila!

Serialul se poate vedea aici

29 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page