top of page
  • SeriAlex

Ce seriale ne asteapta in octombrie! Netflix, CW si HBO se bat pe audienta!


A doua luna de toamna se anunta bogata atat in seriale noi cat si in continuari care asteapta cuminti sa vada lumina televizoarelor. La capitolul harnicie cel mai bine stau cei de la Netflix cu peste 10 productii noi noute, urmati la scurta distanta de corporatistii de la The CW si de americanii de la HBO. La capatul celalalt al sforii ii avem pe cei de la Amazon urmati de Hulu si SHO.

Asadar, octombrie incepe cu Almost Family un serial din gradina celor de la Fox care il aduce la rampa pe Timothy Hutton jucand rolul unui tata care s-a hotarat sa devina donator de sperma pentru multe institutii medicale. Rezultatul? Cea care se credea ca fiind singura mostenitoare a lui, descopera cu stupoare ca mai are inca 100 de frati. Serialul apare pe 2 octombrie

Cum spuneam, la capitolul seriale noi stam chiar bine. Amazon, de exemplu, merge pe reteta ”putin si bun” si o arunca in scena pe frumoasa Anne Hathaway in comedia romantica Modern Love. Serialul in opt episoade anunta o experienta inedita in care vom descoperi dragostea in toate formele ei - romantica, sexuala, familiala, platonica si narcisista, transpuse elegant in coloane de ziar. Alaturi de Anne l-am descoperit pe slumdog-ul milionar Dev Patel care promite un recital actoricesc interesant. Data de aparitiei - 18 octombrie.

Facebook Watch nu se lasa mai prejos si arunca in lupta Limetown, un serial cu Jesicca Biel si Stanley Tucci in rolurile principale. Seria de 10 episoade urmareste investigatia jurnalistei Lia Haddok (J.Biel) in efortul ei de a descoperi ce se ascunde in spatele disparitiei a 300 de persoane dintr-o unitate de cercetari neuromedicale. Premiera serialului va avea loc pe 16 octombrie.

Luna asta, HBO Go isi pune banii pe veterana Hellen Miren pe care o putem admira in Catherina The Great, un serial despre viata imparatesei Ecaterina cea Mare. Miniseria de 4 episoade va scoate la lumina ultimii ani de domnie a puternicei tarine a Rusiei, Pe fondul unui scandal urias si a unui conflict armat major, împărăteasa Ecaterina dezvoltă o relație unică și devotată cu Grigory Potemkin, guvernatorul general al tarii, intr-o incercare de a-și depăși adversarii și a deveni arhitecța Rusiei moderne. Premiera - 03 octombrie.

Anticipand venirea celor de la Apple Tv+ si Disney+ Netflix iese la rampa cu Paul Rudd, celebrul Ant-Man din seria Avengers care va juca in Living With Yourself o comedie despre un barbat satul de viata, care in urma unui experiment neobisnuit descopera ca a fost inlocuit cu o versiune mai buna a sa. Premiera va avea loc pe 18 octombrie.

Incepand cu 24 octombrie, tot pe Netflix, o sa-l vedem pe Matthew Broderick in comedia fantastica DayBreak, un serial in care vom descoperi povestea unui adolescent proscris care pleaca in cautarea iubirii intr-o lume apocaliptica plina de zombie si de bande gen Mad Max.

Evident nu putem uita de Batwoman si Watchmen, doua super seriale asteptate de multi fani ai genului, care or sa vada lumina televizoarelor pe 6 respectiv 20 octombrie dar si de Raising Dion, un serial din curtea celor de la Netflix despre un pusti care descopera ca are puteri supranaturale. Data de aparitie 04 octombrie.

Finalul de luna ne arunca in televizoare Treadstone un spin of dupa seria Bourne, adica spioni, asasini si mega conspiratii intr-un pachet exploziv care se anunta interesant.

La capitolul continuari stam super bine. Avem sezone noi la SF-urile Flash, Arow, Super Girl, Black Lighning si Impulse, avem sezoane noi la Walking Dead, Supernatural, si Castle Rock, avem Riverdale al treilea si Mr Robot al patrulea.

Celebrul Blacklist ne promite ca anul acesta o sa se termine si luna se termina apoteotic cu Michael Douglas (The Kominsky Method) imbracat in haine noi.

Si sa nu uit - pe 11 octombrie apare El Camino super filmul inspirat din mega serialul Breaking Bad si anuntat cu surle si trambite de cei de la Netflix.

PS. Ca sa nu scriu un articol cat un cearsaf, am pus lista intreaga a serialelor lunii octombrie in alta postare

439 afișări
bottom of page