Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci

ce mai astepti? 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei/ora

The Act - Un serial cutremurator inspirat dintr-un caz real!

September 2, 2019

Biography, Crime, Drama | TV Series (2019– ) - 8.1 IMDb

Stars: Patricia Arquette, Joey King, Calum Worthy

     La un an dupa ce rupt audienta cu rolul din Escape at Dannenmora, Patricia Arquette apare in "The Act" este o poveste dramatică despre o mamă care sufera de sindromul Munchausen in transfer o afectiune psihica grava în care o persoana cauzează o boală sau o suferinta unei alte  persoane aflată sub îngrijirea lui, pentru a obtine atentia si recunostinta celor din jur. 

       Povestea, inspirată din fapte reale o are în prim plan pe Gypsy Blanchard (Joey Kind) o fată  foarte bolnavă care încearcă din răsputeri să scape din relația toxică pe care o are cu mama ei mult prea protectivă. Pe alta parte, Dee Dee Blanchard (Patricia Arquette), mama tinerei bolnave,  devine obsedată de Gypsy și nu se dă în lături de la nimic pentru aș ține copilul "legata" de ea deși aceasta  crește și vrea să descopere lumea.

 

     "The Act" nu este primul serial care are in vizor persoane care sufera de aceasta tulburare psihica. In 2018, Amy Adams si Patricia Clakson apareau un "Sharp Objects", un serial  din curtea celor de la HBO despre relatia dintre o fiica si mama ei protectiva  care manifesta semnele acestei tulburari.

     Pentru rolul din acest serial,  Patricia Clarkson a castigat un Glob de Aur pentru ce-a mai buna actrita intr-un rol secundar

     In rolurile principale. Patricia Arquette (Medium, CSI Cyber), Joey King o actrita de 19 ani pe care am mai vazut-o in Fargo sau Flash, si Calum Worthy un actor britanic pe care l-am mai vazut in American Vandal.

     Serialul se poate vedea pe HBO Go sau aici

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.