top of page
  • SeriAlex

Dupa 20 de ani, Beverly Hills 90210 loveste din nou!

Comedy, Drama, Romance | TV Series (2019– ) - 6,9*IMDb

Stars: toata gasca din vechiul serial.

     Daca ai fost fan Jason, Brenda, Dylan sau Kelly din serialul Beverly Hills 90210 de acum 30 de ani, ai un motiv nou de bucurie. Cineva plin de nostalgie si de bani s-a gandit ca cele 292 de episoade nu au fost suficiente si ar fi momentul unei continuari. Daca nu stii nimic despre BH.90210  atunci trebuie sa vezi acest serial si sa descoperi motivele pentru care acesta poveste lunga de 10 sezoane cu 62 de regizori si 58 de scenaristi la activ, a avut  4 nominalizari la  Globuri de Aur, dar n-a luat nici unul.

      Asa ca, in anul de gratie 2019, la 30 de ani de la primul episod,  producatorii au adunat  toata gasca veche, mai putin Luke Perry (Dumnezeu sa-l Odihneasca) si a pus-o de o continuare in sase episoade menita sa revigoreze un serial care a inflamat la un moment dat, o lume intreaga. Interesant este ca distributia initiala al acestui Reboot B.H nu-l cuprindea pe Luke.  Din motive nestiute, celebrul  actor ar fi lipsit din aceasta continuare, producatorii considerand inoportuna aparitia lui. Ciudata decizie...

     Evident, toti sunt mai batrani si mai ridati, dar inca merg bine si au pasul sprinten. Barbatilor (Jason, Bryan si Ian) inca nu le iese burta de sub curele iar fetelor nu le crapa firele din spatele urechilor.  Am insa o mica remarca de facut: cu greu am reusit sa o recunosc pe Jennie Garth din spatele operatiilor estetice. Actrita s-a tunat atat de tare incat este de nerecuoscut si daca as fi vazut-o pe strada, sa mor daca as fi stiut cine e. Celelalte fete sunt mai mult decat ok, desi peste unele au trecut norii negrii ai vietii,  Super tare se tine Andreea Zuckerman (Gabrielle Carteris)  care are acum 58 de ani care parca nici nu se vad.

     Noua serie are promise 6 episoade care va aduce cu siguranta multi nori nostalgici incarcati cu lacrimi pe obrajii fanilor de pretutindeni.  

     Serialul se poate vedea aici

Etichete:

120 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page