top of page
  • SeriAlex

The Boys - In sfarsit, un serial cu tupeu de campion!

Action, Comedy, Crime | TV Series (2019– ) - 9.0 IMDb

Stars: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr

     Desi a aparut de putin timp, serialul The Boys a urcat cu tupeu pana pe ultima treapta a scarii IMDB dovedind ca se poate rupe gura targului chiar si daca nu ai nume grele pe generic. Trebuie sa recunosc, am fost realmente surprins cand am vazut tronand in dreptul productiei celor de la Amazon Prime, un  ditamai 9.4  daruit cu darnicie de celebra baza de date si cum rar se intampla ca un serial sa impuste o nota asa de mare, imediat după aparitie, am suspectat miros de interventii sau spagi.  Dar se pare ca m-am inselat,  nota celor de la IMDb a fost data pe bune si are in spate opiniile a peste 30.000 de useri care au vazut primele episoade si au votat pozitiv. Bravo lor!  Asa cum era de asteptat, The Boys a pierdut din punctaj dupa prima saptamana dar a ramas in galaxia de sus a clasamanetului  ceea ce inseamna ca povestea  a prins si serialul a fost apreciat de multa lume.

         In esenta, The Boys este un serial despre o gasca de eroi ( Marvel kinda heroes), sapte la  numar, care si-au dat seama ca toata faza asta cu salvatul lumii si prinsul hotilor trebuie facuta pe bani si nu pe gratis. Eroi eroi, dar costumele costa, restaurantele costa, casele si  masinile costa si ele. Deci trebuie cascaval si ca el sa apara, este nevoie de un cadru juridic (Firma Vought) si de o super bussines lady (Elisabeth Shue) care  sa gestioneze faima si imaginea celor 7 eroi. Si uite asa, banii incep sa curga, reclamele inunda orasul, marketingul duduie iar cei sapte incep sa se smechereasca si sa abuzeze de puterile lor, ajungand in megalomania lor sa faca mai mult rau decat bine. 

     Satui de acesta mega afacere cu eroi, o  gasca de fosti operativi CIA (The Boys) condusi de un tip cu nume de măcelar (Butcher) se hotaresc sa de-a in vileag toata aceasta combinatie maligna si sa arate lumii ca acesti eroi sunt de fapt niste infractori fara scrupule care nu vor decat sa se imbogateasca. Usor de zis, greu de facut pentru ca cei 7 eroi chiar au puteri speciale care ii fac de neinvins si doar gandul de a te lua cu ei in dantura cu ei iti face pielea de gaina.

     Serialul este super misto si aduce pe undeva cu Preacher, povestea cu vampiri  sau cu Happy, alta serie cu antieroi destul de apreciata.     Chiar daca nu esti fan al genului te poti uita lejer la "Băieții" pentru ca are un plot misto care te prinde si  are urme de umor negru care iti poate ridica buna dispozitia "to the sky". Scenariu misto (dupa o banda desenata de acum 15 ani) actiunea tare si actorii inspirati fac din The Boys o alegere buna pentru serile mai borring.

     In rolurile principale: Karl Urban, un actor din Noua Zeelanda pe care l-am mai vazut in Startrek sau Lord of The Rings, Jack Quaid un actor american care a mai jucat in seria Hunger Games si Antony Starr un actor tot din Noua Zeelanda specializat pe seriale pe care l-am vazut in Banshee sau American Gothic.

     Serialul se poate vedea aici

527 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page