Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Casa del Papel aka Fabrica de Bani se intoarce mai tare si mai smecher!

July 9, 2019

      Odata cu sezonul doi al celui mai interesant jaf din istoria serialelor, Casa del Papel aka Fabrica de bani  (Netflix) sau Money Heist (IMDb), devenea, conform unor sondaje,  cel mai urmarit serial de televiziune in alta limba decat engleza, devansand  productia braziliana   3%, sau drama-story-ul spaniol Las Chicas del Cable (Cable Girls). Vestea s-a dovedit de bun augur pentru gasca de la Netflix pentru ca nici nu s-au racit bine episoadele sezonului doi si  au anuntat o aparitia sezonului 3.

     Vestea n-a mirat pe nimeni pentru deja a devenit o obisnuita ca marile case de productie sa anunte contiunari ale serialelor inca in functiune. Desi toate serialele  vor sa aiba o viata mai lunga, nu toate sunt  norocoase si  multe dintre continuarile anuntate cu surle si trambite nu mai apar niciodata. Cel mai recent a fost cazul lui Swamp Thing, un serial din tolba celor de la DC Universe care,  desi i-a fost anuntata o continuare, a cazut in groapa visurilor neimplinite.

     Casa Del Papel sau pe romaneste Fabrica de Bani, a tras lozul castigator pentru ca Netflixman-ii  s-au tinut de cuvant. Oamenii s-au pus pe treaba;  si-au ascutit creioanele, au scris  scenariul,  au filmat scenele si au legat toata munca asta intr-un  sezon nou nout care a vazut lumina televizoarelor pe 19 iulie a.c.

     Asa ca, stati pe la casele voastre si faceti provizii de floricele. Aveți de urmarit un nou jaf in stilul Ocean Eleven aka Casa Del Papel (Fabrica de Bani) 

     Serialul se poate vedea pe Netflix. 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.