Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci

ce mai astepti? 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei/ora

Netflix pregateste un nou serial cu Demoni & Stuff.

July 3, 2019

     Anuntata cu surle si trambite, noua productie a celor de la Netflix promite sa ne arunce intr-o experienta interesanta cu  demoni si vanatori, Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre familie si destin.. Geralt din Rivia, un "Daemon Hunter" solitar, incearca sa-si  gaseasca locul într-o lume în care oamenii pot devenii  mai răi decât fiarele. In calatoria lui,  Geralt face echipa cu o vrajitoare și o tânără prințesă și, împreună cauta drumul prin lumea schimbătoare a Continentului. 

     De aici din avion suna foarte interesat iar motto-ul The worst monsters are the ones we create m-a facut sa-mi notez numele acestui serial cu marker permanent. Abia astept sa vina toamna ca sa-l vedem in actiune.

      In rolul vanatorului de monstri  l-am gasit pe Henry Cavill  nimeni altul decat all mighty  Superman care s-a plictisit de costumele mulate cu chilotii pe afara si a imbracat costumul  mult mai lejer al lui Geralt  (the arrow) Rivia.  Alaturi de  el o gasim pe Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) jucand  rolul lui Yennefer și pe Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.