top of page
  • SeriAlex

Netflix pregateste un nou serial cu Demoni & Stuff.


Anuntata cu surle si trambite, noua productie a celor de la Netflix promite sa ne arunce intr-o experienta interesanta cu demoni si vanatori, Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre familie si destin.. Geralt din Rivia, un "Daemon Hunter" solitar, incearca sa-si gaseasca locul într-o lume în care oamenii pot devenii mai răi decât fiarele. In calatoria lui, Geralt face echipa cu o vrajitoare și o tânără prințesă și, împreună cauta drumul prin lumea schimbătoare a Continentului.

De aici din avion suna foarte interesat iar motto-ul The worst monsters are the ones we create m-a facut sa-mi notez numele acestui serial cu marker permanent. Abia astept sa vina toamna ca sa-l vedem in actiune.

In rolul vanatorului de monstri l-am gasit pe Henry Cavill nimeni altul decat all mighty Superman care s-a plictisit de costumele mulate cu chilotii pe afara si a imbracat costumul mult mai lejer al lui Geralt (the arrow) Rivia. Alaturi de el o gasim pe Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) jucand rolul lui Yennefer și pe Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri.

206 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page