top of page
  • SeriAlex

City on a Hill - Kevin Bacon impusca al treilea rol principal intr-o productie de televiziune!

Crime, Drama, Thriller | TV Series (2019– ) - 7.9*IMDb

Stars: Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker

Rolurile de Gigi Durul l-au prins intotdeauna pe actorul care a terorizat-o doua ore pe Charlize Theron in filmul Trapped. Kevin Norwood Bacon aka Kevin Sunca este actorul cu cele mai misto roluri negative, depasindu-l pe Anthony Hopkins considerat la un moment dat, cel mai "fermecator" criminal din istoria cinematografiei (Hannibal Lecter - Silence of the Lambs). Privit ca un actor dificil, Bacon a reusit sa convinga juriul ca este capabil de prestatii excelente si a castigat un Glob de aur in 2009 pentru rolul Lt.Col Mike Strobl din Taking Chance.

Sapte ani mai tarziu, mister Kevin a surpins pe toata lumea urcand pe podiumul Globurilor de Aur pentru un rol de comedie - I Love Dick este serialul care l-a adus preajma mult ravnitei bile de aur. dar zeii nu au fost de partea lui pentru ca mingiuta galbena a fost prinsa de Asiz Nasarii cu al sau Masters on None

In 2019, durul si neimblamnzitul Kevin accepta rolul agentului FBI Jackie Rohr din serialul City on a Hill, punctand astfel al treilea rol principal intr-o productie de televiziune dupa "The Following" si "I love Dick"

Cu un mare mahar mafiot bagat la racoare, Jackie Rohr, un FBI man plin de fitze si de figuri de mare vedeta se loveste de incapatanarea unui procuror cu ambitii de politician, de a-i elibera un ciripitor (turnator) acuzat de tentativa de omor asupra unui ofiter de politie.Procurorul se lasa greu, FBI man isi incordeaza muschii si iese de o "cafteala" in care ocazia sa descoperim minunata lume a politiei,si procuraturii americane in toata splendoarea bubelelor si gaurilor ei. Sa fi politist la televizor e supermisto dar sa te fereasca sfantul sa ajungi pe acolo, intr-un turneu live. Intr-un final apare totusi o chimie inexplicabila si cei doi ajung sa instrumenteze impreuna un caz care are sansele sa zguduie din temelii intregul sistem judiciar din Boston.

Dupa primele episoade, serialul se vrea un cop story autentic, cu toate ingredientele pe care americanii le pun la o asa reteta. - Greed, hate, duty, money etc, asa ca astept cu nerabdare sa vedem ce se mai intampla si promit sa raportez,

In rolurile principale: Kevin Bacon (Trapped, Hallow Man) Aldis Hodge (Straight Outta Compton, Turn) si Sarah Shanii, frumoasa si periculoasa ladykiller din Person of Interest . Missa like a lot :))))

419 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page