top of page
  • SeriAlex

The Society - Daca ti-a placut LOST o sa-ti placa si serialul asta!

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2019– ) - 7.0*IMDb

Stars: Kathryn Newton, Gideon Adlon, Sean Berdy

M-am apucat de acest serial la indemnul unui prieten de pe blog, mare amator de filme cu si despre adolescenti. Ideea parea interesanta si dupa ce am vazut trailerul am zis sa-i dau o sansa, desi nu-l prea vedeam calificabil pentru o recomandare pe Serialex.

Cum ar fi sa ai 17 ani, sa iti iei prietenii, sa pleci cu ei intr.o excursie si cand te întorci sa nu mai găsești nici un părinte acasa. Mai mult de atat, sa nu mai găsești nici un adult in tot orașul. si mai mult de atat, sa găsești orașul pustiu fara nici un locuitor in afara de tine si de gașca ta de prieteni. Super tare nu! Iti dai seama cate poti sa faci intr-un oras abandonat care iti e la dispozitie? Petreceri, bautura, fete, baieti, curse cu masini, libertate absoluta!

Dar dupa ce aburii alcoolului se risipesc si mahmureala trece, incepi te intrebi de fapt, ce s-a intamplat, unde sunt oamenii mari, unde a disparut toata lumea? Ce e cu orasul asta care nu te lasa sa pleci din el si ce o sa se intample cand toate magazinele or sa se goleasca, apa o sa se termine si curentul electric o sa se opreasca ? Cum o sa traiesti?

Dupa doua trei episoade serialul imi mirosea a LOST si a The 100. Incepeam sa simt mana invizibila a unei telenovele cu adolescenti, intr-un scenariu cu puternic miros de simt comunitar si egalitate in drepturi. Si parca am mai simtit un pic de aroma de SF dar a trecut repede!

Serialul e ok, merge bine si nu agata pe nicaieri. Un episod trimite dupa celalalt si asta te prinde intr-o oarecare masura. Ca sa-l duci pana la capat, insa, iti trebuie rabdare si tutun.

In rolurile principale: Kathryn Newton, o tanara actrita pe care am mai vazut-o in Big Little Lies (thks Vladut for correction) precum si Gideon Adlon si Sean Berdy doi actori la inceput de cariera de care o sa mai auzim

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

Etichete:

160 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page