top of page
  • SeriAlex

Oscar lady Renée Zellweger apare in WHAT IF - primul serial al carierei ei.

Ce ma bucur cand mai aud de inca un actor de lung metraje care sare in barca serialelor. Daca anul trecut am avut doi purtatori de Oscar care si-au incercat muschii in productii de televiziune, in primavara asta a venit randul lui Renée Zellweger, (Oscar Winner pentru rolul din Cold Mountain) sa accepte un rol intr-un serial.

Motto-ul acestei productii marca Netflix suna cam asa: I'm gonna make you an offer you can't refuse" Pentru a depasi o perioada dificila financiar, un cuplu de tineri casatoriti accepta propunerea neobisnuita a unei femei bogate de a petrece o noapte cu domnul sot (parca am mai auzit de povestea asta candva). Anyway, serialul face o descindere intr-o lume in care moralitatea nu este o virtute iar persoane aparent normale ajung sa faca lucruri innaceptabile pentru o miza mai mare sau mai mica.

Evident ca Serialul celor de la Netflix m-a dus cu gandul la Indecent proposal cu Demi Moore si Robert Redford, un film in care un miliardar excentric ofera 1.000.000 de dolari unui cuplu in schimbul unei nopti cu domana sotie. Un film foarte misto in care Woody Harrelson face un rol impresionat

Acest prim sezon din What If poate fi vazut pe Netflix.

Etichete:

130 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page