Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

S.W.A.T - Muschi si gloante!

April 5, 2019

Action, Adventure, Crime | TV Series (2017– ) - * 7.1 IMDb

Stars: Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell

      S.W.A.T. este serialul perfect pentru serile in care nu ai la ce sa te uiti. E lejer, are action si ceva plot, are actori ok si e cu batai, ceea ce face ca adrenalina sa urce pana in cer si sa te gandesti cum ar fi fost sa fi si tu luptator SWAT, agil si puternic ca o pantera neagra.

     Serialul se invarte in jurul sergentului major Daniel "Hondo" Harrelson proaspatul  lider al unei echipe S.W.A.T. din LA, care se lupta cu infractorii, debitorii, raufacatorii & rauvoitorii  si  cam tot ce inseamna bandit pe pamant. In timpul liber ei mai lupta cu sefii, cu rautatea care este in birouri, cu nevestele si cu facturile pentru ca toata lumea stie ca membrii S.W.A.T. sunt platit dupa buget coane Fanica adica prost.

     In lupta lor continua, cei 5 samurai moderni trag cu pusca si cu mitraliera arunca grenade si petarde si folosesc atunci cand situatia o cere, diverse tehnici de lupta mai putin ortodoxe cum ar fi degetul in ochi sau sutul in portocale. Sunt puternici, uniti si  foarte prieteni. Sunt toti pentru unul si una pentru toti,   pentru ca asa cum trebuie sa fi o echipa S.W.A.T. veritabila. 

    Serialul esor si merge vazut in orice situatie pentru ca poate sa-ti alunge cele mai negre ganduri dar poate la fel de usor sa te  arunce in cea mai adanca depresie. Serios... eu am patit-o. Ma  uitam  la mine, balena alba tolanita pe canapea cu gura plina de floricele si cand il vedeam pe Hondo, plin de muschi si de vitalitate, imi dadeam seama ca eu nu o sa arat niciodata asa. Si iata depresia!

     In rolurile principale:  Shemar Moore, pe care l-am mai vazut in (tineti-va bine) Tinar si Nelinistit, Stephanie Sigman, gagica din Narcos si Alex Russel pe care l-am mai vazut in Unbroken sau Come Corect.

     Serialul poate fi vazut pe AXN

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.