Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

The Twilight Zone - Asul din maneca celor de la CBS!

April 3, 2019

 

Drama, Fantasy, Horror | TV Series (2019– ) - 7.0 IMDb

Stars: Jordan Peele, Lesley Mirza, Shalyn Ferdinand

     Celebrul SF The Twilight Zone are in spate o istorie lunga. Seria creata de Rod Serling a aparut in 1959 si a  strâns  de 156  de episoade dispuse in 5  sezoane,  fiind unul dintre cele mai apreciate seriale de strange scifi de la acea vreme.  Publicul rasplatea prin audienta conceptul lui Rod Sterling  iar anul 1963 ii aducea acestuia un Glob de Aur pentru cel mai bun regizor.

     Dupa o pauza de aproape 20 de ani, TZ lumina din nou micile ecrane, anul 1985 aducand cu el o prima revigorare  a celebrei serii. Ideea lui Serling prinde din nou iar serialul  isi face loc printre alte productii de gen, ajungand in 3 ani sa aiba la activ numai putin de 60 de episoade. 

    In 2002 apare un nou TZ, intr-un sezon super lung de 44 de episoade cu Forest Withaker in rolul naratorului.

     In  toamna anului 2012, regizorul si producatorul Brian Singer anunta inceperea unei noi serii iar 6 ani mai tarziu CBS confirma un nou sezon cu o promisiune de  10 episoade. Data de aparitie: undeva in 2019

     Lunile au trecut și am uitat cu desăvârșire de promisiunea celor de la CBS până azi când primele două episoade m-au lovit în plin. Twilight Zone strikes again!

     Așadar meine damen und herren de azi avem o noua serie TZ care se anunță promițătoare. Am văzut primele două episoade și impresia a fost una pozitivă. Am redescoperit aerul de mister și gustul unic al seriei ceea ce e un lucru bun, nu?  Însă de data asta, noul TZ are de luptat zdravăn cu noul val de strange SF conduse din pole position de Black Mirror cu al sau revolutionar Bandersnatch.

      In rolul naratorului  -  Jordan Peele  

     Serialul se poate vedea aici

 

    

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.