Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Fleabag - Oscar winner-ul Olivia Colman intr-un rol neasteptat!

May 1, 2019

Comedy, Drama | TV Series (2016– ) - 8.4*IMDb

Stars: Phoebe Waller-Bridge, Sian Clifford, Olivia Colman

      Fleabag este un serial de comedie tare ciudat. Merge pe linia deschisă de Seinfeld acum 10 ani despre serialele despre nimic aka povesti despre oameni simpli  ale căror rutine zilnice pot genera acțiuni comice prin nefirescul lor banal. Însă nu toate serialele de comedie  născute după modelul Seinfeld  au noroc de o distribuție sau scenariul bun.

    Inainte sa ma uit la serialul asta am cautat sa vad ce inseamna Fleabag. Nu  reuseam sa fac nici o legatura intre purici si genti (flea-purice, Bag-geanta) si habar n-aveam de unde vine.  Dupa 10 minute de search l-am bagat in masa pe google translate si am inceput sa caut in urban dictionary,  universalul de injuraturi al lumii si am gasit acolo definitia. Fleabag nu are nici o legatura cu puricii sau cu geantile ci se refera la o persoana urata, jegoasa, nasoala si poate fi folosit in expresii gen You`re such a fleabag.

     Serialul se învârte în jurul unei tinere din Londra a carei viața mai mult sau mai puțin complicata poate fi și amuzanta câteodată. Cu un business la marginea falimentului și cu un apetit straniu pentru bărbați ciudați, tanara englezoaica cu  nume de purice iși trăiește viața aparent simplă vâslind voinicește prin jungla metropolei britanice in cautarea armoniei universale?

     Povestea e amuzanta uneori și mai puțin amuzanta alteori de îți vine să-ti aduci aminte de definitie si sa te uiți la altceva. Dar fix in acel moment  se întâmplă ceva interesant care te mai agata puțin și mai încerci un episod. Noroc ca sezoanele sunt scurte (6 episoade) si merg relativ repede.

     In rolurile principale: Phoebe Waller-Bridge o actrita pe care am mai vazut-o in Crushing sau in cop-story-ul englezesc BroadchurchSian Clifford pe care am mai vazut-o in Vanity Fair si Olivia Colman castigatoarea Oscarului 2019 pentru ce-a mai buna actrita intr-un rol principal, jucand aici rolul Godmother.

     Serialul se poate vedea pe Amazon Prime sau aici

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.