Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Trotsky -

March 27, 2019

Biography | TV Mini-Series (2017) - 7.1*IMDb

Stars: Konstantin Khabenskiy, Mikhail Porechenkov, Max Matveev

     Mi-a placut intotdeauna istoria marilor conflicte. Imi placeau bataliile si mai ales imi placea sa descopar cine se afla in spatele marilor confruntari. Am facut o pasiune penntru cel de-al doilea razboi mondial si odata cu el pentru  oamenii politici care au influentat istoria secolului 20.

     Despre Trotski  stiam ca a fost liderul pacifist al comunistilor rusi,   partener de revolutie a lui Lenin si  activist bland & devotat. Nici pomeneala de asa ceva. Trotski a fost un comunist crud si nemilos care a folosit orice mijloace pentru a urca in ierarhia partidului. Dupa moartea lui Lenin si-a dorit cu ardoare sa devina secretarul general al partidului comunist sovietic adica seful suprem al mamei Rusia dar n-a reusit  din cauza lui Stalin care a fost mai dibace ca el in luptele politice interne.  Mai stiam ca actiunile lui din culise i-au starnit mania acestuia care nu a ezitat sa-l mazileasca  odata ce a luat puterea. 

     Cam aici se opreau cunostintele mele eu despre acest personaj emblematic al Rusiei inceputului de secol si noroc ca acest serial mi-a umplut golurile. Si cum niciodata nu e prea tarziu sa mai descoperi ceva interesant, am aflat de exemplu ca pe Trotski il chema cu totul cu altfel. Evadat dintr-o puscarie tarista,  tanarul revolutionar evreu Leib Bronștéin si-a insusit numele gardianului care il pazea si uite asa s-a nascut din cenusa inchisorilor rusesti, Lev Trotsky, unul dintre cei mai nemilosi si mai controversati comunisti ai istoriei..

     Recomand acest serial rusesc pasionatilor de istorie si nu numai, pentru placerea de a descoperii istoria nescrisa a marilor conflicte umane.

     Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.