top of page
  • SeriAlex

Doom Patrol - Un serial SF numai bun de văzut la matineu!

Action, Adventure, Comedy | TV Series (2019– ) - 8.5* IMDb

Stars: Diane Guerrero, April Bowlby, Alan Tudyk

     Robot man, Crazy Jane, Cyborg, Elasti-woman si Negative Man sunt cei mai antieroi dintre eroii DC Comics. Serialul Doom patrol urmareste aventurile celor mai ciudati eroii din lume: Robot Man (un creier uman intr-un corp de robot) ElastiWoman (o fosta actrita care are abilitatea de a-si intinde corpul), Negative Man (un fost pilot mutilat intr-un incendiu si posesor de forta electromagnetica). Ei lupta impotriva lui Mr Nobody, un raufacator universal care vrea sa arunce lumea intr-o dementa absoluta.

     In traducere libera, Doom Patrol este un SF cu accente comice despre o echipa de justitiari diferiti de ce stiam noi ca sunt eroii DCC. N-am vazut costume fancy, nici arme laser si nici eroi universali. Am vazut o gasca de ciudati care trebuie sa-l cafteasca pe un alt ciudat mai mare. 

     Daca este fan al genului o sa-ti placa la nebunie. Atfel, o sa gasesti in Doom Patrol un serial  funny care se vede repede si nu creeaza depedenta. Nu cred ca e recomandat sa-l vezi intr-o sambata romantica cu sotia  dar intr-o duminica  dimineata, cand toti dorm, merge ca uns.

     In rolul Sefului (un colectionar avid de pesonalitati ciudate) il gasim pe Timothy Dalton care a dat costumul lui James Bond pe toalele unui inventator bizar. Robot Man este intrepretat de Brendan Frasier, resuscitat dupa o lunga perioada de "moarte artistica" iar Crazy Jane este intreptata de Diane Guererro nimeni alta decat Maritza din Orange is the new black.

     Serialul se poate vedea pe HBO go sau aici

69 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page