top of page
  • SeriAlex

Madam Secretary - Best of Tea Leoni!

Drama | TV Series (2014– ) - 7.5*IMDb

Stars: Téa Leoni, Tim Daly, Patina Miller

Spuneam intr-una din postarile trecute ca exista o categorie de actori care raman tributari rolurilor care i-au facut celebri. Roger Moore (James Bond), Mark Hamill (Luke Skywalker), Michael J.Fox (Back to The Future), Ed ONeill (Al Bundy), sau David Duchovny (Fox Mulder) sunt doar cativa dintre el. Tea Leoni face parte si ea din aceasta gasca de profesionisti care sunt urmariti toata viata de umbra personajelor pe care le-au interpretat. Nu spune nimeni ca e un lucru rau, doar ca mi-ar fi placut sa ii vad stralucind si in alte roluri decat cele cu care ne-au obisnuit dar din pacate, nu prea s-a intamplat.

Pomeneam adineauri de Tea Leoni pentru ca Madam Secretary este serialul taiat, croit si cusut special pentru ea. Am incercat sa mi-o imaginez pe doamna ministru interpretata de altcineva si n-am reusit.

Fosta gagica a lui David Duchovny nu este la prima confruntare cu televiziunea, Flying Blind sau Naked Truth sunt seriale in care s-a remarcat dar rolul din Madam Secretary este de departe ce-a mai buna prestatie a ei. Aici, joaca bine, lejer, fara poticneli, joaca convingator si se vede de la o posta ca se simte ca pestele in apa.

Serialul, ajuns la sezonul 6 este o poveste interesanta despre femei in politica, ambitie si determinare. Imi aduce aminte de un film cu Merryl Strepp si Tom Cruise (Lions for lambs) sau House of Cards, cu "raposatul" Kevin Spacey.

In rolurile principale: Teo Leoni, (Bad Boys, Deep impact), Tim Daly (Private Practice) si Patina Miller o serialista profesionista pe care am vazut-o in Mercy Street sau Hunger Games

Etichete:

115 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page