top of page
  • SeriAlex

Love, death+robots - Desene animate super mega tari!!

Animation, Comedy, Fantasy | TV Series (2019– ) - 9.2*IMDb

Stars: Scott Whyte, Nolan North, Matthew Yang King

N-am fost niciodata fan desene animate pentru oameni mari. Am auzit de ele, am citit despre marile seriale de animatie care au rupt generatii intregi si aici ma refert la Beavis and Butt-Head sau BoJack Horseman dar intre noi nu s-a legat niciodata vreo prietenie. Singurul desen animat pentru oameni pe care l-am vazut s-a chemat Final Space si mi-a placut destul de mult insa nu suficient de tare ca sa ma convinga sa ma aplec serios asupra genului.

Dar iata vine un sol de pace cu un desen in varf de bat si ma leaga ireparabil de fotoliu un weekend intreg. Serialul lipicios se cheama Love, death+robots si este o animatie produsa de Netflix, aruncata pe streaming pentru a convinge oamenirea ca desenele animate nu sunt un gen de lepadat.

Seria se vrea o antologie SF de 18 episoade, foarte misto desenate care m-au tinut in fotoliu mai mult decat ma programasem. Practic n-am putut sa ma ridic de pe fotoliu pana la final ceea ce mi sa intampla mai mai rar.

Serialul este un fel de Twilight Zone animat iar cele 18 episoade scurte (10-15 minute fiecare) mi-au deschis apetitul pentru Strange SF. Dupa ce l-am terminat m-am aruncat febril pe Black Mirror pentru a-mi stinge setea de ciudatenii.

Recomand asadar acest experiment animat, pentru diversitatea episoadelor si pentru calitatea productiei animate. Interzis copiilor si cardiacilor!

94 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page