Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

The enemy within - Let`s catch the motherfucker!

March 15, 2019

Drama | TV Series (2019– ) - 6.8*IMDb

Stars: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Cassandra Freeman

     Serialul celor de la NBC se vrea un action/spy creat dupa modelul 24 sau Jack Ryan. Avem un operativ CIA care a fraternizat cu inamicul si a fost prins si mai avem un agent FBI nervos, hotarat  sa captureze un terorist international  care a aruncat in aer o cladire in care au murit 16 oameni. 

    Ca sa-l prinda pe nemernic, nervosul FBI o scoate din inchisoare  pe tradatoarea CIA si ii ofera pipa pacii cu conditia sa-i spuna cum sa-l gaseasca pe teroristul cu bomba. 

    Filmul pare misto si are toate sansele sa te agate cu conditia sa nu fii  vreun maniac al detaliilor si sa cauti impatimit, acul in carul cu fan. Povestea se leaga incet si pe undeva pe alocuri,  simt miros de lacrimi in ochi si batiste ude. Am totusi senzatia ca serialul a luat-o inainte  si s-a dat prea mult din casa, finalul primului episod dezvaluind mult prea repede un lucru care parca  spulbera suspance-ul intregului serial. Scenariu e bun si te prinde iar actorii sunt bine gasiti. E un serial fara prea multe pretentii care merita urmarit. 

     In rolurile principale ii gasim pe: Jennifer Carpenter pe care o stim din Dexter sau Limitles, Morris Chestnut pe care l-a mai vazut in Legends alaturi de SeanBean si Cassandra Freeman, o actrita de culoare pe care am mai vazut-o in Luke Cage

     Serialul se poate vedea aici

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.