top of page
  • SeriAlex

The Widow - De unde stie Kate Beckinsale sa se bata asa de bine?

Thriller | TV Series (2019– ) - 7.0*IMDb

Stars: Kate Beckinsale, Alex Kingston, Babs Olusanmokun

Gasca de vedete care s-au apucat de seriale s-a imbogatit cu inca un nume. Nascuta in 1973 in Hounslow England, aceasta actrita de 45 de ani a rupt inimile tinerilor inflacarati cu aparitia din Pearl Harbour jucand rolul iubitei lui Ben Afleck. Dupa succesul din Pearl, Kate Beckinsale joaca admirabil rolul Sara Thoman in comedia romantica Serendipity si primeste pentru aceasta o nominalizare la Premiul Saturn. Cativa ani mai tarziu, Kate apare in seria Underworld, prestatie care ii aduce inca o nominalizare la un Premiul Saturn. Probabil ca si-a facut abonament!

The Widow este primul serial in care joaca actrita britanica si trebuie sa spun ca nu pare ce-a mai buna prestatie a ei. Kate joaca bine, joaca corect pe un scenariu subtire si putin credibil care, sincer, nu o ajuta foarte mult. Insa Beckinsale e o actrita super profi si scoate tot ce se poate din aceasta partitura medie. Serialul asta e si cu lacrimi si cu batai si Kate le duce pe toate in spate cu usurinta. Cu toate astea, inca nu cred ca rolurile de bad girl sunt un avantaj pentru ea.

Georgia Wells, eroina principala, descopera ca sotul ei decedat oficial in urma unui catastrofe aeriene din Congo, traieste bine merci si pare implicat intr-o conspiratie pe care tanara fosta vaduva este hotarata sa o descopere.

Ideea, asa cand o povestesti suna misto si te gandesti ca da, The Widow pare un super serial care trebuie vazut dar vin si spun ca trebuie vazut dar nu prea.. Adica ar merge dar dincolo era mai ieftin ... Da, ar fi fost misto daca actiunea ar fi pe masura povestirii dar pe undeva ceva nu merge. Nu-mi dau seama daca sunt de vina actorii sau pur si simplu scenariul e lacunar la capitolul forta si angajament. Episoadele curg cu o viteza mult prea lenta pentru un serial action iar dorinta de a vedea si urmatorul episod nu vine asa cum te-ai astepta.

Una peste alta, The Widow e un serial care merita vazut pentru frumoasa Kate Beckinsale si mai putin pentru experienta vizuala promisa. Noroc ca nu e lung!

Serialul se poate vedea pe Amazon Prime sau aici

258 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page