top of page
  • SeriAlex

MotherFatherSon - RICHARD (Heartbreaker) GERE joaca in primul serial din viata lui!

Thriller | TV Series (2019– ) - 6.6*IMDb

Stars: Richard Gere, Billy Howle, Helen McCrory

Dupa Sean Penn, Michael Douglas si Julia Roberts a venit randul altui "greucean" sa incerce mirajul serialelor de televiziune. Aflat la prima experienta de acest gen, "junele" cu parul alb care a rupt inima femeilor in Ofiter si Gentelman si a imbranzit-o pe ce-a mai salbatica felina rosie in Pretty woman, a pus fimele in cui si s-a apucat de seriale sub obladuirea celor de la BBC Series.

MotherFatherSon este un thriller in 8 episoade in care heartbreker-ul grizonat joaca rolul lui Max Finch, un "big balls" media care conduce ziare & reviste in micul orasel Londra.

Ca in orice familie care se respecta, exista printre alti copii si un fiu ambitios hotarat sa devina mare si smecher la fel ca tasu si sa preia fraiele combinatilor familiei. Toata lumea este de acord cu operatiunea actiunea dar stilul de viata al tanarului mostenitor iese la iveala la un moment toatal nepotrivit iar acest lucru nu-i cade bine la stomac seniorului. Mai mult, actiunile tanarului naravas incep sa puna in pericol afacerile familiei si asta incepe sa dauneaza la cascaval.

In rolurile principale: Cancerul Femeilor aka Richard Gere , Billy Howle nesuferitul Prince of Wales din filmul King Arthur si Helen McCrory, matusa Polly din celebrul Peaky Blinders

Serialul se poate vedea aici

Etichete:

153 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page