top of page
  • SeriAlex

Midnight Texas - Death is just the beggining!

Drama, Fantasy, Mystery | TV Series (2017–2018) - 7.5 * IMDb

Stars: François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Henley

Daca esti fan seriale cu vampiri & varcolaci atunci asta e filmul tau. Midnight Texas este o adaptare pentru televiziune a seriei de nuvele cu aceleasi nume a scriitoarei americane Charlaine Harris.

Celebra pentru romane sale cu vampiri: The Southern Vampire Mysteries, parintele celebrului serial True Blood, Harris este in boardul renumitei Sister in Crime, o organizatie cu filiale in intreaga lume care sprijina autorii de romane de groaza, thriller si SF.

De frica problemelor care il haiuitesc neincetat, Manfred Bernardo, un tanar medium scapatat, este sfatuit de fantoma bunicii lui sa caute adapost in Midnight, un mic orasel din Texas. Plin de personaje care de care mai ciudate (vampiri, varcolaci, ingeri cazuti sau demoni ) micul oras texan se vrea a fi un "safe heaven" pentru cei care sunt diferiti (zombie and stuff), un loc unde acestia poti trai linistiti pana la adanci batraneti (asta daca a vazut cineva vampiri batrani) fara nici un amestec din partea celor de afara. Din pacate insa, viata locuitorilor acestui paradis zombie este departe de a fi una linistita iar prezenta strainilor veniti pe nepusa masa nu este intotdeauna apreciata.

IMDb-ul a clasificat serialul asta ca fiind o drama fantastica insa mie numai fantastica nu mi s-a parut. Cand vezi sange pe pereti, zombie, monstrii, vampiri, maine rupte si matze pe afara trebue sa fi pregatit pentru un horror in toata regula. Serialul este cu vise urate si cu piele de gaina si nu este recomandat celor mai sensibili. Totusi, daca vrei sa te uiti dar simti ca iti e frica, tine minte de la mine...Nu exista nici o problema pe care Jack Daniels sa nu o rezolve

Serialul se poate vedea pe AXN

70 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page