top of page
  • SeriAlex

Conversation with a killer: THE TED BUNDY TAPES

Documentary, Crime | TV Series (2019– ) - *8.0 IMDb

Stars: Hugh Aynesworth, Bob Keppel, Stephen Michaud

“I’m not an animal and I’m not crazy… I’m just a normal individual.” Asa si-a inceput Ted Bundy confesiunea in fata tribunalului din Bradford County. Considerat unul dintre cei mai diabolici criminali in serie, Theodore Robert Bundy a rapit, violat, torturat si a ucis si cu bestialitate 36 de femei printre care o fetita de 12 ani. Capturat in 1978, Bundy a reusit sa evadeze de doua ori din penitenciar, devenind astfel unul dintre cei mai cautati criminali din istoria Americii.

Povestea lui a facut subiectul multor carti si a unui film de lung metraj. In 2002, Michael Reilly Burke juca rolul celebrului criminal in docu-drama Ted Bundy

In 2019, Zac Efron va imbraca si el hainele diabolicului criminal in lung metrajul Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile iar James Hetfield de la Metallica va juca rolul unui politist.

Netflix este specialist in documentare despre criminali, Making a Murderer, The Innocent Man, Unsolved, si acest uimitor The Ted Bundy Tapes sunt doar cateva dintre serialele despre criminali in serie, pastorite de compania americana.

In Ted Bundy Tapes, doi ziaristi incearca sa afle direct de la sursa care au fost motivele care l-au determinat pe "charismaticul" absolvent de drept sa ucida cu o brutalitate nemaintalnita, peste 35 de femei. Mini seria de 4 episoade se bazeaza pe marturiile socante ale martorilor si pe cele peste 100 de ore de interviuri inregistrate de cei doi ziaristi,

Serialul de la Netflix, realizat de Joe Berlinger, scoate la iveala cele mai importante fragmente de conversație pe care Bundy le-a avut cu jurnaliștii Stephen Michaud și Hugh Aynesworth in timp ce se afla incarcerat in penitenciarul din Florida.

Documentarul este alert si te tine in suspance de la primele scene pana la ultima secunda. Merita urmarit pentru precizia datelor, bogatia materialelor de arhiva si nu in ultimul rand pentru calitatea anchetei jurnalistice.

Serialul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

57 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page