Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci

ce mai astepti? 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei/ora

The Protector - Primul otoman SF. Te doare capul!

January 19, 2019

Action, Fantasy, Sci-Fi | TV Series (2018– ) - 7.7*IMDb

Stars: Çagatay Ulusoy, Ayça Aysin Turan, Hazar Ergüçlü

     Daca ai jucat vreodata Assasins Creed atunci o sa-ti placa la maxim acest serial SF turcesc. Da, ati auzit bine, SF TURCESC! Urmasii lui Sinan Pasa  au abandonat manelele si telenovelele si impinsi de la spate de Netflix s-au apucat de produs seriale SF.

    Si uite asa din neantul absconsului marelui bazar si al baclavalei turcesti a iesit Protectorul, un film cu eroi nemuritori, camasi magice  si pumnale ascutite.

     Un pusti din Istanbul, amator de femei frumoase si obiecte antice, descopera in dulapul lui de june de Bosfor, o  camasa care are darul de al face invincibil. Odata imbracat cu frumoasa ie turceasca, el se transforma in Protectorul, un spahiu aprig si  neinfricat,  menit sa apere lumea de rautatea care este pe pamant.

     Serialul este ok, mai putin limba vorbita. Mie, dialectul otoman mi-a zgariat creierul in asa hal incat mi-a fost extraodinar de greu sa urmaresc actiunea si sa citesc titrajul. 

     Nu are rost sa spun cine sunt actorii din rolurile principale pentru ca  n-am auzit in viata mea de ei si am o vaga banuiala ca nici voi.

     Una peste alta Protectorul este un experiment SF turcesc destul de reusit. E un serial care se vede repede si e funny,  insa mi se pare  overrated. Nota 7.7 pe IMDB imi trezeste vaga banuiala ca ramura turceasca a Netflixului  au dat spaga  ca sa ia o nota  mare. Altfel nu-mi explic!

    

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.