top of page
  • SeriAlex

The Protector - Primul otoman SF. Te doare capul!

Action, Fantasy, Sci-Fi | TV Series (2018– ) - 7.7*IMDb

Stars: Çagatay Ulusoy, Ayça Aysin Turan, Hazar Ergüçlü

Daca ai jucat vreodata Assasins Creed atunci o sa-ti placa la maxim acest serial SF turcesc. Da, ati auzit bine, SF TURCESC! Urmasii lui Sinan Pasa au abandonat manelele si telenovelele si impinsi de la spate de Netflix s-au apucat de produs seriale SF.

Si uite asa din neantul absconsului marelui bazar si al baclavalei turcesti a iesit Protectorul, un film cu eroi nemuritori, camasi magice si pumnale ascutite.

Un pusti din Istanbul, amator de femei frumoase si obiecte antice, descopera in dulapul lui de june de Bosfor, o camasa care are darul de al face invincibil. Odata imbracat cu frumoasa ie turceasca, el se transforma in Protectorul, un spahiu aprig si neinfricat, menit sa apere lumea de rautatea care este pe pamant.

Serialul este ok, mai putin limba vorbita. Mie, dialectul otoman mi-a zgariat creierul in asa hal incat mi-a fost extraodinar de greu sa urmaresc actiunea si sa citesc titrajul.

Nu are rost sa spun cine sunt actorii din rolurile principale pentru ca n-am auzit in viata mea de ei si am o vaga banuiala ca nici voi.

Una peste alta Protectorul este un experiment SF turcesc destul de reusit. E un serial care se vede repede si e funny, insa mi se pare overrated. Nota 7.7 pe IMDB imi trezeste vaga banuiala ca ramura turceasca a Netflixului au dat spaga ca sa ia o nota mare. Altfel nu-mi explic!

127 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page