top of page
  • SeriAlex

NARCOS Mexico - The birth of Mexico`s drug war

Crime , Drama | TV Series (2018– ) - 9.3*IMDb

Stars: Alyssa Diaz, Diego Luna, Michael Peña

Bravo Netflix. Ati facut ce ati facut si v-ati tinut de cuvant. Tot respectul pentru echipa de la Narcos pentru ca a reusit sa duca la bun sfarsit un film la care nimeni nu mai spera. Toata lumea s-a intrebat cat de nebuni si de tampiti au fost astia de la Netflix de si-au bagat coada in oala uneia dintre cele mai feroce organizatii mafiote din lume - Cartelul de la Guadalahara!

Asadar, felicitari la kilogram pentru curaj si perseverenta!

Initial, N. Mexico a fost gandit ca o continuare a celebrului serial si cand toata lumea astepta Narcos 4, producatorii s-au cotit si au scos un serial nou nout, aparent fara nici o legatura cu fratele mai mare. IMDb-ul eticheteaza si el Narcos Mexico ca fiind un serial nou, aflat la primul sezon si aici trebuie sa recunosc: n-am inteles deloc acasta miscare a celor de la Netflix. De ce nu au facut o continuare si au preferat o productie noua? Ei nu au vazut ca numele si genericul sunt la fel? :)))

Narcos M pastreaza linia serialului care l-a facut "celebru" pe Pablo Escobar si ia in colimator Cartelul de la Guadalahara, una dintre cele mai feroce si mai temute organizatii mafiote din lume.

In rolurile principale: Alyssa Diaz (Frequency, Ray Donovan), Diego Luna (Star Wars - Rogue One) si Michael Peña (American Hustle)

Asa cum ne-a obisnuit, Netflix ne ofera intreg sezonul, lucru apreciat in special de amatorii de binging. Serialul mai poate fi vazut aici.

(up)

402 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page