Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

NARCOS Mexico - The birth of Mexico`s drug war

November 17, 2018

Crime , Drama | TV Series (2018– ) - 9.3*IMDb

Stars: Alyssa Diaz, Diego Luna, Michael Peña

      Bravo Netflix. Ati facut ce ati  facut si v-ati tinut de cuvant. Tot respectul pentru echipa de la Narcos  pentru ca a reusit sa duca la bun sfarsit un film la care nimeni nu mai spera. Toata lumea s-a intrebat cat de nebuni si de tampiti  au fost astia de la Netflix  de  si-au bagat coada in oala uneia dintre cele mai feroce organizatii mafiote din lume - Cartelul de la Guadalahara!  

     Asadar,  felicitari la kilogram pentru curaj si perseverenta!

     Initial, N. Mexico a fost gandit ca  o continuare a celebrului serial si cand toata lumea astepta Narcos 4,  producatorii s-au cotit si au scos un serial nou nout, aparent fara nici o  legatura cu fratele mai mare.  IMDb-ul eticheteaza si el Narcos Mexico ca fiind un serial nou, aflat la primul sezon si aici trebuie sa recunosc: n-am inteles deloc acasta miscare a celor de la Netflix. De ce nu au facut o continuare si au preferat o productie noua? Ei nu au vazut ca  numele si genericul sunt la fel? :))) 

     Narcos M pastreaza linia serialului care l-a facut "celebru" pe Pablo Escobar si ia in colimator Cartelul de la Guadalahara, una dintre cele mai feroce si mai temute organizatii mafiote din lume.  

     In rolurile principale: Alyssa Diaz (Frequency, Ray Donovan)Diego Luna (Star Wars - Rogue One) si  Michael Peña (American Hustle)

     Asa cum ne-a obisnuit, Netflix ne ofera intreg sezonul, lucru apreciat in special de amatorii de binging. Serialul mai poate fi vazut aici.

 (up)

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.