top of page
  • SeriAlex

Codurile secrete ale lui Netflix


Auzisem de ceva vreme de povestea asta despre codurile lui Netflix. A fost o vorba aruncata pe net care in scurt timp a ajuns sa fie pescuita de multa lume. Nimeni nu stia despre ce coduri e vorba dar toti sperau ca vor fi hack-uri pentru a putea vedea Netflixul moca.

Baza de date a platformei este uriasa, sunt sute de filme si sute de seriale dispuse pe categorii, subcategorii, sub sub categorii. Neflixul esti singura platforma de streaming care se vrea intuitiva. Cand te loghezi pentru prima data, "el" te roaga sa alegi 5 filme, profilul tau de cinefil fiind creat ulterior pe baza aceste 5 titluri. Netflix se lauda ca poate intui preferintele tale si astfel sa-ti recomande productii pe gustul tau. Cateodata ii iese, cateodata nu.

Alt criteriu de selectie, original Netflix este, recomandarea pe baza ultimelor vizionari. Te-ai uitat la un film de razboi, ai sa gasesti in lista ta, filme de razboi, te-au uitat la un documentar o sa mai ai inca 10 de vazut. Treaba e misto si chiar utila cateodata. Dar stau si ma intreb. Oare daca te uiti la un film porno iti recomanda un love story sau un film de familie ?

Daily Mirror a publica zilele trecute mult asteptatele coduri secrete ale lui Netflix. Nu stiu de unde, din ce surse absconse au facut rost de ele, cert e ca minunatele coduri nu sunt dedicate zgarcitilor planetei care vor Netflix pe mocangeala, ci acelor care au platit abonamentul si vor sa vada mai multe filme.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci un cod in adresa de web a canalului - "https://www.netflix.com/browse/genre/codul, si poti accesa o categorie de filme, invizibila la un search clasic pe platforma. De ex. vrei Dark war movies bagi codul 2611, vrei Alien Sci-Fi bagi 3327, vrei Romantic Comedies bagi 5475.

Lista cu coduri este uriasa si ai de unde alege. Unele linkuri merg, altele nu prea. Aceste coduri iti pot fi de ajutor atunci cand vrei sa cauti un film, si nu prea esti hotarat la ce vrei sa te uiti. Partea proasta e ca lista e prea mare si pana o parcurgi pe toata te apuca plictiseala. Partea si mai proasta este ca aceste coduri pot fi folosite doar intr-un adresa de web clasica, si nu pe platforma Netflix de pe televizoare. Partea si mai si mai proasta este ca descoperi deoadata ca ai sute de filme misto pe care nu le-ai vazut si realizezi ca nu ai cand sa le vezi, nu ai timp fizic pentru asta. Si te cam oftici.

Lista codurilor lui Netflix o gasiti aici

1.148 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page