Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

O super comedie cu actori mari. Jane Fonda si Lilly Tomlin aka Grace and Frankie

September 21, 2018

     Marta Kauffman, creatoarea mult iubitului serial de comedie Friends (1994-2004) a revenit in forta in 2015 cu inca un serial  super tare. Grace and Frankie este o comedie care urmareste povestea a doua doamne in varsta de 70 de ani care afla ca  sotii lor, parteneri intr-o companie,  vor sa fie si parteneri de casnicie pentru tot restul vietii.  Aceasta situatie deloc comuna le impinge pe cele doua prietenie, care nu se prea suportau, sa traiasca impreuna si sa se obisnuiesca cu noua situatie neobisnuita. 

     Eu personal, am plecat cu o doza de scepticism in vizionarea acestui serial, pentru ca, sa fim seriosi, ce se mai poate intampla atat de interesant in viata a doua femei de 70 de ani? Insa, dupa prima intalnire cu superba Jane Fonda (Grace) si extravaganta Lily Tomlin (Frankie), nu am mai vrut sa plec din fata televizorului.

     Bref: Daca esti in cautarea unei comedii reusite, atunci da o sansa serialului Grace and Frankie, si cu siguranta va ajunge in topul preferatelor tale!

     In rolurile principale: Jane Fonda (Premiul Oscar pentru rolul din Klute si  Coming Home), Lily Tomlin  (Oscar nominee pentru Nashville), Sam Waterson (Oscar nominee pentru The Killing Fields) si Martin Sheen (Golden Glob pentru rolul din The West Wing)

 

     Enjoy G&F bloopers

 (up)

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.