top of page
  • SeriAlex

Reverie - VReau si eu o jucarie din asta!

Drama, Sci-Fi, Thriller | TV Series (2018– ) - 6.7*IMDb

Stars: Sarah Shahi, Dennis Haysbert, Sendhil Ramamurthy

Reverie a ajuns pe "masa mea de lucru" la sugestia unor prieteni de pe Serialex, desi initial pierduse calificarea pe blog. Argumentul decisiv l-a avut Sarah Shani, o superba actrita cu parinti de pe doua continente (Asia si Europa) pe care am vazit-o jucand genial un rol de bad girl in super serialul Person of Interest.

In acest film, miss Shani joaca rolul unei fost negociator FBI care are sarcina de a extrage persoanele captive in Reverie, o interfata neuronala la care amatorii de experiente inedite se pot conecta si pot traii cele mai indraznete vise. Adica te asezi matale pe un scaun, iti bagi un fir un cap, spui parola "Apertus" si poti petrece un weekend cu Miss America. Super misto insa realitatea virtuala e atat de tare si de smechera incat unii nu mai vor sa se deconecteze si atunci vine miss Shani de la FBI si ii cheama frumusel acasa.

https://www.youtube.com/watch?v=-Zpi7ooHknA

Serialul e light, poate prea light pentru gustul meu si cred ca o asemenea idee mergea exploatata mai bine. Primele doua episoade sunt misto si te tin pe scaun dupa care actiunea incepe sa se dilueze si sa-si piarda din intesitate. Nici macar second action - intriga din spatele actiunii principale (caracteristica a serialor de genul asta) nu reuseste sa te mentina in priza.

Sarah Shani joaca binisor rolul de FBI girl dar nu e prea convinge si de aceea raman la parerea ca rolurile negative sunt mult mai potrivite pentru ea. Are fata si sange de asasin nu de politist.

Langa ea il gasim pe Dennis Haysbert, un actor american cu o super voce, care a prins o nominalizare la Globul de aur pentru rolul din 24, si pe Sendhil Ramamurthy (Mohinder din serialul Heroes) jucand rolul unui cercetator cam naiv, ca sa nu zic fraier.

Serialul se poate vedea aici

(up)

Etichete:

411 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page