Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Lethal Weapon - Gibson si  Glover Reloaded

August 14, 2018

Action, Crime, Drama | TV Series (2016– ) - 8.1*imdb

Stars: Damon Wayans, Clayne Crawford, Keesha Sharp

         Traim epoca sequel-urilor  si  Lethal Weapon nu face exceptie. La 26 de ani distanta de filmul care l-a facut celebru pe Mel Gibson, producatorii au scos o continuare  a celebrei francize. 

         Serialul e bunicel, adica te agata si merge usor. Totusi am senzatia ca e overated (imdb score) pentru ca am vazut  seriale mult mai bune, dar cu un scor mai mic.

     Asadar,  avem in tigaie doi politisti.  Un nene alb si cu un nene negru (clone mai putin inspirate ale lui Gibson si Glover)  care trebuie sa caute si sa prinda raufacatori. Unul sta intr-o casa, altul sta intr-o rulota. Unul e cuminte si disciplinat, altul e nervos si irascibil. Unul se schimba de haine in fiecare zi, altul  nu-si da jos bocancii cu saptamanile. 

     Lethal Wheapon  este un serial funny  fara sughituri in script si fara pauze existentiale. E usurel si se vede repede. Nu va asteptati la recitaluri  actoricesti sau scenarii spectaculoase pentru ca nu o să găsiți asa ceva. Episoadele sunt fluide, cu o nota consistenta de umor si aparent fara legatura intre ele. Serialul seamana cu Lethal Weapon filmul dar nu prea rasare,  neavand personalitatea unor actori cu greutate care sa ofere credibilitate artistica. 

     In rolurile principale: Damon Wayans (Last boyscout) si Clayne Crawford (Rectify sau Spectral).

PS.

De ce se mai fac seriale cu personaje care au trait acum 26 de ani? Gizas!  Mai stie cineva cine erau  Sergent Riggs si sgt Murtaugh? Nu cred!  

(up)

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.