top of page
  • SeriAlex

Lethal Weapon - Gibson si  Glover Reloaded

Action, Crime, Drama | TV Series (2016– ) - 8.1*imdb

Stars: Damon Wayans, Clayne Crawford, Keesha Sharp

Traim epoca sequel-urilor si Lethal Weapon nu face exceptie. La 26 de ani distanta de filmul care l-a facut celebru pe Mel Gibson, producatorii au scos o continuare a celebrei francize.

Serialul e bunicel, adica te agata si merge usor. Totusi am senzatia ca e overated (imdb score) pentru ca am vazut seriale mult mai bune, dar cu un scor mai mic.

Asadar, avem in tigaie doi politisti. Un nene alb si cu un nene negru (clone mai putin inspirate ale lui Gibson si Glover) care trebuie sa caute si sa prinda raufacatori. Unul sta intr-o casa, altul sta intr-o rulota. Unul e cuminte si disciplinat, altul e nervos si irascibil. Unul se schimba de haine in fiecare zi, altul nu-si da jos bocancii cu saptamanile.

Lethal Wheapon este un serial funny fara sughituri in script si fara pauze existentiale. E usurel si se vede repede. Nu va asteptati la recitaluri actoricesti sau scenarii spectaculoase pentru ca nu o să găsiți asa ceva. Episoadele sunt fluide, cu o nota consistenta de umor si aparent fara legatura intre ele. Serialul seamana cu Lethal Weapon filmul dar nu prea rasare, neavand personalitatea unor actori cu greutate care sa ofere credibilitate artistica.

In rolurile principale: Damon Wayans (Last boyscout) si Clayne Crawford (Rectify sau Spectral).

PS.

De ce se mai fac seriale cu personaje care au trait acum 26 de ani? Gizas! Mai stie cineva cine erau Sergent Riggs si sgt Murtaugh? Nu cred!

(up)

396 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page