top of page
  • SeriAlex

Genius - Antonio Banderas la superlativ!

Biography, Drama, History | TV Series (2017– ) - 8.4* IMDb

Stars: Samantha Colley, Seth Gabel, Antonio Banderas

     Productiile TV sunt  intr-o continua ascensiune si din ce in ce mai multi actori de film au inceput sa sara in barca serialelor.  Glen Close, Pierce Brosnan, Matthew McConaughey, James Franco, Christian Slater, Jane Fonda sunt doar cateva nume ale marelui acran  care au cotit-o usurel catre TV.  

    Printre "dezertorii" lung metrajelor se afla si Antonio Banderas.  Zorro a mai cochetat cu serialele in tineretea lui zbuciumata. "Fragmente de interior", o miniserie din 1984 si "Tanarul Musolini" din  1993 au fost doua productii care l-au avut pe generic. Actor de cursa lunga, Banderas s-a dedicat exclusiv filmelor de lung metraj si nici o alta productie de televiziune n-a avut norocul sa-l agate pe generic.  

     Pana anul asta...

Genius este un serial  produs de  National Geographic in care  Banderas a acceptat sa joace rolul  celebrului pictor Pablo Picasso.  Daca primul sezon l-a avut cap de afis pe Albert Einstein, sezonul doi il aduce in fata pe excentricul pictor spaniol Pablo Picasso, intr-o perioada tulbure a istoriei - ascensiunea fascismului in Spania. 

    Experienta televiziuni ii face bine actorului spaniol si asta se vede dupa felul lejer si dezinvolt in care joaca. Mai mult,  prestatia lui Banderas in hainele celebrului pictor este atat de convingatoare incat nu m-ar mira sa se lase cu ceva premii!  Ceea ce n-ar fi rau deloc!

     Sezonul 3 are confirmare oficiala si  urmatorul geniu propus de  National Geographic este o scriitoarea  britanica Mary Shelley cunoscuta pentru romanul Frankenstein si  The Modern Prometheus.

496 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page