top of page
  • SeriAlex

Churchill`s Secret Agents

Documentary, History | TV Mini-Series (2018) - *7.7 IMDb

Churchill Secret Agents este un serial concurs in care 14 oameni se "intorc" in timp pentru a deveni agenti SOE (Special Operations Executive) in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Pentru a da o nota autentica si a respecta adevarul istoric, concurentii sunt rupti de realitatea anului 2018 si "teleportati" in Scotia anului 1940 unde vor gusta pe viu atmosfera si privatiunile razboiului. Pe parcusul concursului vor imbraca uniformele armatei britanice si vor efectua programul de antrenament al agentilor secreti SOE.

Mi-a placut la serialul asta, ideea de intoarcere in timp intr-o perioada a istoriei care m-a captivat intodeauna. Au reusit sa ma teleporteze spiritual in anii marelui conflict si m-au facut sa simt fiorul pericolului si al adrenalinei. Am mers alaturi de concurenti pe drumul plin de pericole al agentilor secreti si am simtit pe pielea mea ce inseamna sa faci parte dintr-un comando si sa depinzi de omul de langa tine. Super tare!

Serialul mi-a adus aminte de un joc pe calculator care mi-a mancat nervii si sesiunile la facultate. Jocul se cheama COMANDOS si pasionatii celui de-al doilea razboi mondial stiu despre ce vorbesc. Recomand acest joc tuturor amatorilor de WW2 Real Time Tactics si nu numai. E genial!

Serialul se poate vedea pe Netflix sau online aici. Jocul il gasiti pe net!

(up)

524 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page