Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Churchill`s Secret Agents

July 15, 2018

 Documentary, History | TV Mini-Series (2018) - *7.7 IMDb

         Churchill Secret Agents este un serial concurs in care 14 oameni se "intorc" in timp pentru a deveni agenti SOE (Special Operations Executive)   in timpul celui de-al doilea razboi mondial. 

    Pentru a da o nota autentica si a respecta adevarul istoric, concurentii sunt rupti de realitatea anului 2018 si "teleportati" in Scotia anului 1940  unde  vor gusta pe viu atmosfera si privatiunile razboiului. Pe parcusul concursului vor imbraca uniformele armatei britanice  si vor efectua programul de antrenament al agentilor secreti SOE. 

     Mi-a placut la serialul asta, ideea de intoarcere in timp intr-o perioada a istoriei care m-a captivat intodeauna.  Au reusit sa ma teleporteze spiritual in anii marelui conflict si m-au facut sa simt fiorul pericolului si al adrenalinei. Am mers alaturi de concurenti pe drumul plin de pericole al agentilor secreti si am simtit pe pielea mea ce inseamna sa faci parte dintr-un comando  si sa  depinzi de omul de langa tine. Super tare!

     Serialul mi-a adus aminte de un joc pe calculator care mi-a mancat nervii si sesiunile la facultate. Jocul se cheama COMANDOS si pasionatii  celui de-al doilea razboi mondial stiu despre ce vorbesc. Recomand acest joc tuturor amatorilor  de WW2 Real Time Tactics si nu numai. E genial!

     Serialul se poate vedea pe Netflix sau online aici. Jocul il gasiti pe net!

 (up)

    

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.