Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Condor - Truth is the first victim

February 20, 2019

Thriller | TV Series (2018– ) - 7.9*IMDb

Stars: Max Irons, Leem Lubany, Katherine Cunningham

     In 1975 aparea sub regia lui Sydney Pollack  filmul  Three days of the condor, un action spy cu Robert Redford si Faye Dunaway in rolurile principale. Foarte bine primita de public, pelicula lui Pollak devine un etalon al filmelor de spionaj.   

     43 de ani mai tarziu, AT&T arunca in scena Condor, un serial de spionaj care are la baza cartea Cele 6 zile ale Condorului, scrisa de celebrul jurnalist de investigatii James Grady.

     Un tanar analist CIA scrie un program care poate descoperii  potentiali teroristi de pe cuprinsul Statelor Unite. Depistarea se face printr-un  screening  masiv  care incalca drepturile fundamentale ale cetatenilor americii - dreptul la viata privata si dreptul  la intimitate. 

     Cuprins de îndoială asupra eficacității programului sau, tanarul programator  începe sa pună întrebări incomode și se trezeste implicat intr-o vasta conspiratie care ameninta viata a milioane de oameni.

     Serialul e  ok desi actiunea mi s-a parut  uneori prea imbarligata si prea complicata. Am avut de mai multe ori senzatia ca ma uit la secvente din filme diferite, puse random una dupa alta.  Sper insa ca aceste elemente disparate sa se lege intr-un tot unitar iar acel liant caracteristic  filmelor de spionaj, sa apara.

     In rolurile principale il avem pe Max Irons pe care il stim din Tutankamun si pe Leem Lubany o actrita mai putin cunoscuta pe care am vazut-o alaturi de Bill Muray si Bruce Willis in Rock the Kasbah. Alaturi de ei mai apar William Hurt si Brendan Frasier, acesta din urma trezit dupa o lunga perioada de hibernare artistica.  

     Serialul se poate vedea aici

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.