top of page
  • SeriAlex

Shooter - De la Mark Walhberg citire!

Action, Drama | TV Series (2016– ) - 7.6*IMDb

Stars: Ryan Phillippe, Cynthia Addai-Robinson, Omar Epps

Serialul celor de la USA Network se vrea o poveste cu lunete si telescoape, numai buna pentru o seara cu arome de Action thriller. Pe scurt: Un super sniper din armata SUA, descopera o mega conspirație care îl are în colimator tocmai pe supreme leaderul Americii - The President.

Serialul este un remake al filmului cu acelasi nume aparut in 2007 cu Mark Walhberg in rolul principal. Interesant este ca acelasi M.W este unul dintre producatorii executivi ai acestui serial.

Shooter incepe bine si se termina mai putin bine. Sezonul 1 e super ok si seamana prin multe locuri cu 24 lui Kiefer Shuterland. Dupa care incepe sezonul 2 si lucrurile se cam strica. Actiunea desi interesanta la inceput se dilueaza pana la consistenta unui pachet unt de un lasat la soare si cele 8 episoade se scurg greu si anevoios.

Sezonul 3, e brand new, abia a scos capul din gaoace. Am vazut primul episod si toate semnele indica o revigoare a seriei. Ramane sa vedem ce se intampla mai departe.

In rolurile principale in gasim pe Ryan Phillippe (Secrets and Lies sau Cruel Intentions) Langa el am descoperit-o Shantel VanSanten (fosta gagica a lui Flash) si pe Cynthia Addai-Robinson o actrita pe cat de frumoasa pe atat de talentata pe care am mai vazut-o in The Accountant alaturi de Ben Afleck sau in westernul lui Bil Paxton - Texas Rising.

Serialul se poate vedea pe Netflix

(up)

654 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page