top of page
  • SeriAlex

5 seriale de vazut in weekend-urile ploioase!

Serialele bune creeaza dependenta si genereaza un grad mare de implicare emotionala din partea privitorului. Mi s-a intamplat de multe ori sa ma simt prins in universul fictional al unui serial. Cateodata imi place, cateodata nu. Daca ma uit la vreun horror cu monstri, senzatia nu este tocmai placuta! Depinde de serial!

Zilele trecute cand m-am intalnit cu o buna prietena care m-a rugat sa-i recomand un serial usor pentru ca se simte prinsa in "The Handmade`s Tale". I-am spus ca am patit-o si eu si am ras impreuna pe marginea experientei traite, dupa care i-am recomandat cateva seriale de evadare, care m-au ajutat sa ma deconectez atunci cand ma simteam captiv.

Killing Eve

Killing Eve se vrea un James Bond fara James Bond. E un action-spy cu o aroma de thriller si cu garnitura de drama in care unui ucigas profesionist psihopat i se pune pata pe un marunt analist al British Intelelligence. Analistul rezista asaltului psihologic si amandoi incep un joc de-a soarecele si pisica, in care regulile se schimba dupa bunul plac al jucatorilor.

Desi pare o bestie, Killing Eve, nu are acea incarcatura dramatica specifica filmelor de gen. Serialul e interesant, se vede repede si nu lasa urme emotionale.

In rolurile principale: Sandra Oh (Greys Anatomy) si Jodie Comer (The White Princess sau My Mad Fat Diary) o actrita capabila de metamorfoze artistice deosebit de interesante.

For The People

4 the People este un serial cu avocati tineri, frumosi si ambitiosi care se infrunta pe "viata si pe moarte" prin salile tribunalului "The Mother Court," din N.Y. Asadar, poti sa fi de partea procuraturii sau poti fi de partea avocatilor apararii. Poti sa fi neutru sau poti sa tii cu ambele parti (asa ca mine) si atunci ai sansa sa gusti din toata prajitura legala americana.

Serialul este light, dar in acelasi timp interesant. Scenariul de prinde si iti creaza o stare de buna dispozitie menita sa iti faca ziua mai usoara. Cazurile sunt bine alese si diverse iar actorii completeaza registrul cu tineretea si entuziasmul lor.

The Resident

Este un serial cu doctori facut dupa o reteta artistica mai rar folosita. Un grup de doctori rezidenti al unui spital smecher din State descopera ca toate greselile facute de seful sectiei de chirurgie in sala de operatie, sunt acoperite de ceilalti doctori cat si de conducerea spitalului.

In ciuda subiectului fierbinte, serialul nu are tensiunea dramatica a lui Greys Anatomy sau The Good Doctor, ceea ce il face numai bun pentru deconectare.

The Resident este un serial light, cu accente politiste, cu personaje misto si cu un scenariul interesant.

The Marvelous Mrs. Maisel

O comedie, mega, mega funny despre o tanti care isi descopera intamplator talentul de comediant intr-unul dintre sutele de cluburi underground din N.Y. Serialul a castigat doua Globuri de Aur pentru cel mai bun serial de comedie si cea mai bună actriță într-un serial – Musical sau Comedie.

"Minunata Dna Maisel" este un super serial care merita vazut!

Genius

Albert Einstein si Pablo Picasso sunt protagonistii acestui superb serial despre oamenii deosebiti ai vremurilor noastre. Produs de National Geographic, serialul urmareste viata tumultoasa a acestor doi mari personalitati, intr-o perioada neagra a istoriei - Nazismul si Cel de-al doilea Razboi Mondial.

Sunt multe lucuri nu le stiam despre Albert Einstein, N-am stiut ca omul era deosebit de curios si de ingamfat. N-am stiut ca a fost functionar intr-un birou de brevete, ca a fost nevoit sa fuga din Germania sau ca ii placeau femeile. Toate astea si multe altele le-am aflat din serialul celor de la N.G.

Cobra Kai

Cobra lui Kai este mai light decat o tigara light. Este serialul care te poate scoate lejer dintr-o stare nasoala pentru ca e usor de urmarit si te deconecteaza rapid. Il poti urmarii cu ochii pe jumate inchisi, picotind, fara sa-ti fie teama ca ratezi ceva important.

Cobra Kai continua povestea celebrului film Karate Kid. Johnny Lawrence, un fost campion de karate se hotareste sa-si deschida propria sala de sport - Dojo Cobra Kai. Initiativa sa nu ramane neobservata si reaprinde vechea rivalitate dintre el si Daniel LaRusso, mai vechiul sau adversar din finala concursului de karate de acum 35 dea ani.

Episoadele sunt scurte (30 de minute) si merg repede. Serialul e funny, e usor, si te scoate din stare.

Etichete:

1.093 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page